Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Marc Jacobs MTV kollekciója tuti siker lesz!

Marc Jacobs MTV kollekciója tuti siker lesz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Marc Jacobs-ot senki se féltette, mikor elpártolt a Louis Vuitton-tól, hiszen saját brandje is elég jól muzsikál, ami ebben a villámgyorsan változó szakmában egy nagyon jó eredmény!

Ehhez a sikerhez természetesen kellett Marc egyéni, kicsit kirívó stílusa és az a munkaimádat, ami minden egyes kollekciójában érezhető. És a sok önreklám se elhanyagolandó, amikben remekül mozgolódik, elég csak a körömfestős őrületre gondolni.

Olvasd el ezt is!

Júniusban debütált legújabb resort kollekciója, melynek minden eleméből áradt a 80-as évek életérzése. Az MTV VMA-n felbuzdulva pedig előrendelési akciót hirdetett a darabokra! Táskák és pólók már 150 dollártól kaphatók (körülbelül 40 ezer forint), egy pulóvert viszont kicsit borsosabb áron mér, egész pontosan 1400 dollárért (körülbelül 210 ezer forint).

A siker a celebek körében szinte borítékolható, és azt gondoljuk nem kell sokat várni arra sem, hogy elérhetőbb árakon akár a hazai választékban is felbukkanjon pár ilyen retro darab. Marc örül, az MTV örül, mi kell még?!

És íme a kollekció....

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Marc Jacobs MTV kollekciója tuti siker lesz!

Hogy tetszik?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!