A nap cikke

Elolvadsz, ha meglátod a Válótársak új szereplőit

Nagyon várod már az új évadot?

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

"Lefogytam, most meg ez a baj?! A test változik: ezt hívják felnőtté válásnak!" - Gigi Hadid megint kiállt magáért

vanityfair.com
"Lefogytam, most meg ez a baj?! A test változik: ezt hívják felnőtté válásnak!" - Gigi Hadid megint kiállt magáért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gigi Hadid volt már minden: a husizás után, most éppen azért támadják, mert kórosan soványnak tűnik. Vajon lesz arany középút? Eljutunk majd arra a pontra, amikor a modell kikerül a testére irányuló kritikák köréből? Egy dolog biztos: felesleges aggódni érte, ugyanis ő köszöni nagyon jól van.

Az ismert emberek kicsivel több reflektorfényt kapnak, mint egy átlagos földi halandó, így nem csak öltözködésük, hanem testük minden egyes változása is egy örök napirendi pont!

A Kardashian-Jenner klán után Gigi Hadid Gigi Hadid modell 71cikk 14galéria 3videó Még több róla az elsődleges célpont, ha szapulásról van szó. A kritikus tömeg mindenben talál kivetnivalót, de a fiatal modellt se kell félteni, kiáll ő rendesen magáért!

A legutóbbi "sokk" e kép formájában érkezett! A fotó alapján sokan rögtön anorexiával vádolták a modellt és ételért kiállítottak, mondván: most meg már túl vékony!

Kép
forrás: imgur.com

De kezdjük az elejéről! Gigi még mindig csak 21 éves, ami pontosan azt jelenti, hogy az elmúlt 4 évben mióta szó szerint "szem előtt van", reflektorfények közepette vált felnőtté. Ez a természetes folyamat pedig minden egyes nő életében egyfajta ingadozással jár, jó napok, rossz napok, jojó-effektus és társai.

Gigi 2012-ben és 2016-ban
Gigi 2012-ben és 2016-ban

A modell is hasonlóan vélekedett erről Instagramján és a fenti fotóhoz az alábbi kommentárt fűzte:

Ezt egész egyszerűen úgy hívják: felnőtté válás. Amikor a lányok nővé válnak, a testük is változik, ahogy anyukám teste is ugyanilyen változáson ment át, amikor annyi idős volt mint én. (...) Igen, lement rólam a "bébiháj", és ma már a boxnak köszönhetően inkább az izmok vették át a helyét.

Amikor jött "A Munka" a Victoria's Secret képében, a videómegosztó portálokat elárasztották a casting videók, persze ezek közül is Hadid kisasszonyé volt a legnépszerűbb és sokan értetlenül álltak az előtt, hogy mégis hogy kerülhetett ez a kicsit combos lány a szobortestű angyalok közé. Természetesen megdolgozott ezért a sikerért, hangozna így a logikus válasz, de többen emögött mást sejtettek. Gigi pedig bizonyított, kemény edzésbe kezdett és pár hónap leforgása alatt, olyan átalakuláson ment át, hogy szavak se kellettek.

A rosszindulatú emberek eszköztára viszont kifogyhatatlan, ám Gigi nem adta fel és a nyilvánosságot választotta a hallgatás helyett:

Még mindig azt eszem, amit akarok, még mindig erős vagyok és még mindig egészséges. A negatív kommentek pedig nem fognak megtörni.

Kép
forrás: www.bustle.com

A negatív hullám viszont nem akart alábbhagyni, így a kaliforniai szépség egy hosszú nyílt levélben adott hangot a véleményének. Amiben többek közt kifejtette azt is, hogy...

Igen, vannak melleim, kockás a hasam, van fenekem, van combom, de nem kértem semmiféle különleges bánásmódot. A rosszindulatú megjegyzéseitek miatt viszont még nem fogok változtatni a testemen!

Egy interjúban elmondta, hogy úgy érezte, ki kell állnia magáért és ehhez meg is van minden joga, ha már az élete a nyilvánosság előtt zajlik.

Lehet hogy mi vagyunk túlontúl elfogultak e havi címlaplányunkkal szemben, de azt gondoljuk ő úgy tökéletes, ahogy van. A kövérség, vagy a plusz kilók pedig máshol kezdődnek! A közösségi médiával az a baj, hogy táplálja az irigységet. Már szinte divat mindenkit utálni, akinek szebb, jobb, vagy éppen érdekesebb az élete. "A gazdag embereknek biztos könnyű..." - gondolják sokan, ami részben lehet igaz is, de ezzel együtt bizony minden egyes nap szembe kell nézniük saját hibáikkal, amiket örömmel dörgölnek az orruk alá, tízszeresen felnagyított verzióban. Megéri? Ki tudja! Minden valószínűség szerint igen, a kizárás legnagyobb tehetségével!

Kép
forrás: thedishh.com

Te mit gondolsz? Ugye, hogy Gigi úgy tökéletes, ahogy van?

A hét gazdikeresője: csodaszép Zeusz, a kis labimix

Zeusz 8 hónapos tűzről pattant, kedves, lelkes labimix fiú! Várja az álomgazdit, aki nem adja le pár hónap múlva egy menhelyre, ahogy eredeti gazdái megtették.

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Mindenki kiakadt Khloé Kardashian szettjén: Szerinted durva?

Kevésen múlt, hogy nem tiltotta le az Instagram.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!