Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Azt a mindenit! Ilyen amikor Gigi Hadid "pucérruhát" húz!

Azt a mindenit! Ilyen amikor Gigi Hadid "pucérruhát" húz!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gigi Hadid elég hamar felkerült a divat térképére és lassan kezdjük érteni, hogy a mindössze 21 éves modell miért is olyan népszerű a tervezők körében!

A kaliforniai szőkeségnek persze nem volt nehéz dolga, hiszen édesanyja is modellként kereste a kenyerét, így szinte adott volt az is, hogy lánya is majd egy szép napon követi őt a kifutókon - akarjuk mondani: a pályán. Gigi büszkén vállalja és hangoztatja is azt, hogy mennyire büszke kerekebb vonalaira, és esze ágában sincs beállni a zörgőcsontú modellek közé, mert így érzi jól magát. És milyen igaza van! Mi sose értettük az őt ért támadásokat, hiszen semmi kivetnivaló sincs a megjelenésében. Pont egy olyan egészséges képet fest, amiről a divatvilágnak már nagyon régóta szólnia kéne...

Kép

Tegnap éppen a monokróm irány mellett döntött és egy nude színű, itt-ott szaggatott Jonathan Simkhai ruhában kapták lencsevégre Manhattan-ben, amihez természetesen egy színében tökéletesen passzoló kabátot, és cipellőt választott. Az egész összeállítás egyhangúságát a kis fekete Versace táska, és az ezüst napszemüveg törte meg.

És ha már így szóba hoztuk, akkor itt egy kép édesanyjáról, Yolanda Foster-ről is, még a '80-as évekből!

Kép

Mit szólsz Gigi nude, vagyis "pucér" ruhájához?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!