Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az ezerarcú Prince: legemlékezetesebb összeállításaiból válogattunk!

rollingstone.com
Az ezerarcú Prince: legemlékezetesebb összeállításaiból válogattunk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tegnap ismét egy legenda távozott közülünk, 57 éves korában elhunyt Prince, akinek extravagáns, és provokatív stílusát szinte mindenki ismerte. Ma ennek állítunk emléket!

PrincePrincezenész, énekes, dalszövegíró5cikk1galéria1videóMég több róla Rogers Nelson néven látta meg a napvilágot 1958. június 7-én a Minnesota állambeli Minneapolisban. A szülei válása után visszahúzódóvá, introvertálttá vált, és édesanyja új férjével sem ápolt éppen jó kapcsolatot, így ideje nagy részét a szobájában töltötte és TV műsorok zenéit játszotta el hallás után. Ekkor került szorosabb kapcsolatba a különféle hangszerekkel, ami örökre megpecsételte az életét. Egy született tehetség volt, elég csak arra gondolni, hogy 11 évesen már saját dalokat komponált. Édesapja is zenész volt, így számára sem volt kérdés az, hogy ezen a pályán szeretne maradandót alkotni. És alkotott is! Felnőtt koráig egyébként 27 hangszeren tanult meg játszani!

Kép

1993-tól 2000-ig egy kimondhatatlan szimbólumot használt neveként, ezzel próbált meg függetlenedni a Warner Brothers láncai alól, amely levédette a PrincePrincezenész, énekes, dalszövegíró5cikk1galéria1videóMég több róla nevét, ezzel gátolva őt művészi szabadságában. Mi sem kellett több neki, a T.A.F.K.A.P. mozaikszó mögé bújva (jelentése: The Artist Formerly Known As PrincePrincezenész, énekes, dalszövegíró5cikk1galéria1videóMég több róla) folytatta karrierjét.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Meghalt PrincePrincezenész, énekes, dalszövegíró5cikk1galéria1videóMég több róla, a poplegenda - Kedvenc dalaival emlékezünk

Hazánkban ennek ellenére kevesen ismerték azt a szupersztárt aki a tengerentúlon volt, itthon az 1980-90-es években leginkább a Purple Rain című albumának dalai voltak a legnépszerűbbek, amiért egyébként 1984-ben Oscar-díjat is kapott.

Alacsony termete ellenére hatalmas volt a maga műfajában, egy popikon, aki bátran mert önmaga lenni, beintve ezzel minden társadalmi elvárásnak. Nem csak zseniális zeneszerző és dalszövegíró volt, hanem számtalan ismert ember legjobb barátja, múzsája és támasza. Gyászol a zeneipar és gyászol a világ: ezentúl már az égi zenekarban játszik majd a mai kor egyik legnagyobb előadója...

A divatban is maradandót alkotott: Felejthetetlen összeállításai közül válogattunk az alábbi galériában!

Nézd meg a galériánkat>12 kép
Az ezerarcú PrincePrincezenész, énekes, dalszövegíró5cikk1galéria1videóMég több róla: legemlékezetesebb összeállításaiból válogattunk!

Nyugodjék békében!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!