Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A ruhadarab, ami mindenkinek kell! – A bőrkabát sikerének története

A ruhadarab, ami mindenkinek kell! – A bőrkabát sikerének története
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy bőrdzsekire mindenkinek szüksége van. Igazi elnyűhetetlen ruhadarab, laza, sikkes, mindenhez passzol, és az elmúlt 50 év azt bizonyítja, hogy a az utcai divatban, a filmvásznon és a legmenőbb kifutókon is helye van. Idén is nagyon trendi a bőrkabát, amit kétségtelenül átlengi valami különleges atmoszféra már évtizedek óta. Mi kell még?

Történet a második világháború idején kezdődött, mikor a pilóták körében rendkívül népszerűvé vált, a ma bomberként emlegetett fazon. Ennek oka, a remek hőtartás és strapabíróság volt, és persze az, hogy szívdöglesztően nézett ki benne mindenki. A következő lépést Irving Scott dizájner, és testvére tette meg a sztoriban azzal, hogy piacra dobták az első olyan bőrdzsekit, amit kifejezetten a motorozás szerelmeseinek terveztek. A ma is ismert vastaggalléros, cipzáras változat így került piacra – akkoriban Perfecto művésznéven – és innen már nem sok választotta el a hollywoodi sikerig.
Ha kíváncsi vagy a folytatásra, és érdekel, hogy hogyan hordják a legnagyobb stílusikonok a bőrkabátot ma, akkor kattints ide!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!