Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 esküvői trend, aminek ideje búcsút inteni

Europress
4 esküvői trend, aminek ideje búcsút inteni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még tartják magukat, de már nem sokáig… Te melyiket szeretted és melyikről gondolod, hogy itt az ideje „nyugdíjba vonulnia”?

Az utóbbi években az esküvői divat igen csak nagyot változott, és a magyar piacra is bekúsztak a nemzetközi trendek. Azonban vannak olyan „rossz szokások”, amelyek megmaradtak nálunk, és persze olyan, eddig divatosnak és egyedinek számító ötletek is, amik mára már unásig ismételt esküvői klisék lettek. Ezeket vettük sorra, a legfrissebb trendek ismeretében.


1. Frizura: csak a csillám meg a konty?
Szó sincs róla! Ma már egyre több magyar menyasszony választja a leengedett hullámos, vagy félig feltűzött, loknis megoldást. A lényeg, hogy természetes hatást keltsen, és persze hogy jól érzed magad a frizurával! És ne feledd: a keményre lakkozott, túlzottan „mű” hatású, csillámporral megszórt kontyok ma már nem menők…

2. Ombre mindenhol!
Az rendben van, hogy ez a frizuratrend már egy ideje nem megy ki a divatból, és az ombre sminkek is valóban gyönyörűek… Viszont a színátmenetes dekoráció és koszorúslányruha már kicsit kezd unalmassá válni, hiszen ma már szinte minden esküvőn látni ilyet. Ha te is most készülsz a Nagy Napra, azt tanácsoljuk, ne állj be a sorba: légy kreatív a dekoráció és a színek terén, és valósítsd meg az egyedi elképzeléseidet!


3. Királylányos ruha
Régebben ez is „kőbe vésett” szabály volt, ma már egyre többen szegjük meg. A „szalagavatós” fehér ruhák ideje ugyanis kezd lejárni… Ha manapság egy menyasszony fehér miniruhában, vagy tojáshéjszínű kiskosztümben vonul az oltárhoz, az is teljesen elfogadott. A lényeg, hogy az egyéniségedhez illő ruhát válassz az esküvődre, amiben jól és magabiztosnak érzed magad! Lehet ez egy elől rövid, hátul hosszú rock’n’roll menyasszonyi ruha vagy egy csupa csipkés, uszályos sellő-fazon… Mindegy, csak passzoljon ahhoz, amit kislánykorodban elképzeltél magadnak!


4. Fekete-fehér fotók színes részletekkel
Évekig nagy divat volt, hogy az esküvői fotók fekete-fehér változatán egy-egy kisebb tárgyat, részletet színessel emelt ki a fotós az utómunka során. Például a piros rózsákat a menyasszonyi csokorban, vagy a kék harisnyakötőt az ara lábán… Ma már a legismertebb magyar fotósok is inkább a nemzetközi trendeket követik, és kevesen tesznek eleget az ehhez hasonló kéréseknek. Mostanában a fényekkel való játék, a finom ragyogás a divat az esküvői fotókon, na meg persze avintage chic hangulat! Ez a stílus egyértelműen az idei szezon és az elkövetkezendő évek egyik nagy sztárja!


Te mivel egészítenéd ki a listát?

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!