Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A könyv a legjobb ajándék

A könyv a legjobb ajándék

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsony közeledtével egyre gyakrabban gondolkodunk azon, hogy kinek, milyen ajándékot tegyünk a karácsonyfa alá. Minek örülne a szerettünk? Legyen személyre szabott? Vegyük meg azt, amire a legnagyobb szüksége van, vagy inkább okozzunk nagyobb meglepetést?

Van egy ajándék, ami minden kritériumnak megfelel, amivel mindig többet adunk egy egyszerű tárgynál: a könyv. Ha könyvet adunk ajándékba, nemcsak betűkkel teleírt lapokat, hanem történetet, gondolatot, új ismereteket, tanulságot, valami megfoghatatlant adunk át a másiknak. Éppen ezért nagyobb odafigyelést is igényel a megfelelő mű kiválasztása.

Ilyenkor nem azt mérlegeljük, hogy milyen legyen az ajándék színe vagy az anyaga, nem azt vesszük elsősorban figyelembe, hogy milyen funkcióval rendelkezik – sőt, sokszor még csak nem is azt, hogy végső soron mennyire lesz hasznos az ajándékunk. Egy könyv esetében ugyanis nem feltétlenül a hasznosság a fő szempont: sokkal fontosabb az a személy, akit meg szeretnénk vele ajándékozni. Hiszen egy ajándék csak akkor lehet sikeres, ha annak a személyisége, aktuális érdeklődési köre, élethelyzete és vágyai kerülnek a középpontba, akinek adjuk.

Kattints a képre!
Kattints a képre!

Ami még kulcsfontosságú: engedjük el a fantáziánkat bátran! Lehet, hogy nem tudjuk bemutatni neki élete szerelmét, de kereshetünk neki egy könyvet az évszázad szerelméről! Lehet, hogy valamiért nem tudjuk vagy nem akarjuk őt elvinni egy rangos divatbemutatóra, de bármikor adhatunk neki egy könyvet, ami különleges stílusban mutatja be a divat világát. S lehet, hogy nem tudunk minden információt átadni neki az autóversenyzésről, de egy könyvet a száguldó cirkuszról, annak történelméről vagy a kedvenc versenyzőjéről simán. Ha nagybetűs Csodát nem is adhatunk, egy színes album a világ csodáiról ugyanúgy örömet okozhat.

Az tehát, hogy milyen könyvet ajándékozunk, mutatja, mennyire fontos számunkra az, akinek adni szeretnénk. Hosszas gondolkodás és keresgélés után választjuk ki, bele is olvasunk, csomagolás előtt még beleírunk, majd a megfelelő pillanatban néhány kedves szó kíséretében átadjuk. Mi adjuk a másiknak, valamiféle üzenettel, és azzal reménnyel, hogy jól választottunk. Ezért csodálatos dolog könyvet ajándékozni, ettől lesz a könyv az egyik legjobb ajándék.

A Bookline idén karácsonykor segít mindenki számára – legyen az sorozatfüggő, világutazó, vagy lelkes hobbiszakács – megtalálni a tökéletes olvasmányt. Hiszen a könyvek segítségével elmerülhetünk minden olyan témában, ami közel áll hozzánk, ami érdekel minket, amiről többet szeretnénk tudni.

Egy könyv, a nappalinkba képes hozni az egész világot, annak minden csodáját, csak legyünk bátrak, nyissuk ki és merüljünk el benne!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.