Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bookline témájú cikkek

Kép

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Észrevetted már, hogy a legjobb romantikus történetek mindig nyáron játszódnak? Pedig a télben is van helye az érzelmeknek, sőt, talán ilyenkor a legjobb fellapozni egy romantikus regényt. Íme 4 kedvencünk erre az időszakra!

Kép

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Napsütéses tengerpart, vadregényes vidékek vagy egy országokon átívelő őrült kaland? Elég csak felcsapni egyet november-december legmenőbb könyvei közül, és máris ott lehetsz a kiválasztott a helyszínen. Ráadásul ezekkel a könyvekkel most tényleg utazhatsz is egyet!

Kép

Így ne égj be a könyvespolcoddal az első ottalvós randin

Megvan az a pillanat, amikor először maradsz egyedül a nappalijában? Ha csak akkor tűnik fel, hogy nincs a lakásban könyvespolc, még nem késő menekülni.

Kép

A könyv a legjobb ajándék

Karácsony közeledtével egyre gyakrabban gondolkodunk azon, hogy kinek, milyen ajándékot tegyünk a karácsonyfa alá. Minek örülne a szerettünk? Legyen személyre szabott? Vegyük meg azt, amire a legnagyobb szüksége van, vagy inkább okozzunk nagyobb meglepetést?

Kép

5+1 könyv, amivel biztosan lenyűgözöd a gyereked

Manapság sok minden elérhető lett a gyerekeinknek, akkora választék áll rendelkezésre ennivalók, ruhák, játszóterek és mesék tekintetében, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja választani gyerekének és pénztárcájának leginkább tetszőt. Ha szülőként nehéz eligazodnod a könyvek tengerében, akkor ajánlunk 5+1 olyan mesekönyvet, amivel nemcsak őt, de magadat is el tudod repíteni a mesék földjére.

Kép

Jó társaságban vagy - Életük meghatározó könyvélményeiről beszélnek az ősz legizgalmasabb szerzői a Bookline kampányában

A Bookline kiemelte az őszi szezon öt legizgalmasabb szerzőjét és felkérte őket, hogy ajánlják kedvenc könyveiket minden olvasni szeretőnek. A kampány szlogenje szerint, ha olvasol, jó társaságban vagy, és ha még egy kávét is kapsz, mindened megvan.