Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Meghökkentő szerelésben debütált Billie Eilish és 11 évvel idősebb párja a vörös szőnyegen

Meghökkentő szerelésben debütált Billie Eilish és 11 évvel idősebb párja a vörös szőnyegen

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy tűnik, Jesse Rutherford osztozik az énekesnő extrém ízlésében…

Billie Eilish november elején pontot tett a találgatások végére a kapcsolati státuszát illetően, hiszen Halloween alkalmából feltöltött egy olyan fotót (is) az Instagram oldalára, amin új szerelmével, Jesse Rutherforddal együtt szerepel. Bár az énekesnő szemmel láthatóan boldog és a bennfentesek szerint komfortosan érzi magát a férfi mellett, sokan elítélik a választását, mivel a The Neighbourhood zenekar frontembere 11 évvel idősebb nála.

Billie viszont sosem tartozott azon sztárok közé, akiket mások véleménye határozna meg és ezen a hozzáállásán most sem hajlandó változtatni. Sőt, pár nappal később a LACMA Art+Film gálán egyszerűen csak tovább borzolta a kedélyeket… Az énekesnő ugyanis egy elképesztően bizarr belépővel készült a Los Angeles-i eseményre, ahová immár Jesse is elkísérte őt. Billie és kedvese Gucci pizsamára cserélték az estélyit és az öltönyt és még egy takarót is a vállukra terítettek a vörös szőnyegen a fotósok kereszttüzében.

Ráadásul TÉNYLEG a legapróbb részletekig megtervezték a megjelenésüket: Jesse otthon viseletes papucsot, Billie pedig alvómaszkot kapott magára kiegészítésképpen. A döntésüket értelmezhetjük egyfajta állásfoglalásként is, miszerint eszük ágában sincs elbújni a világ elől, mert akadnak, akik nem támogatják a kapcsolatukat. A Hollywood Life informátora például úgy tudja, Billie-t már csak azért sem foglalkozik a korkülönbséggel, mivel hamarosan hivatalosan is nagykorúvá válik, azaz betölti a huszonegyet.

És ha már nagy korkülönbség, ezt láttad?

Galéria / 7 kép

7 sztárpár, akiket nem izgat a köztük levő, nagy korkülönbség

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!