Soha többé rossz árnyalat! 1 trükk, amivel megtalálhatod a tökéletes rúzst

Soha többé rossz árnyalat! 1 trükk, amivel megtalálhatod a tökéletes rúzst
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jó, ha kísérletezel színekkel és trendekkel, de van, hogy nem sikerül eltalálni a hozzád illő színt. Ne forduljon elő ilyen többet!

Sajnos attól, hogy valakin kinézel egy csodaszép rúzst, még nem biztos, hogy a te bőrszínedhez is passzol. A legrosszabb a dologban, hogy általában senkinek nem is tűnik fel, ha hozzá nem illő árnyalatot választ. Ha alapozót választasz, a bőrtónusodnak megfelelően nyúlsz sárgás vagy rózsaszínes után. Ahogy az alapozóknál, úgy a rúzsoknál is a tónusodat kell figyelembe venni.

Így csináld!

A profi sminkeseknek egy gyors trükkje van, amelyből könnyen megállapítják, milyen rúzs áll jól a sminkelendő alanynak. Ehhez csupán ki kell deríteni, milyen tónusú bőre van az illetőnek.

Három csoport létezik, amelyekbe tartozhatsz: meleg, hideg, semleges.

Nézd meg a csuklód belsején az erek színét természetes fényben. Kékesek? Akkor te a hideg csoportba tartozol. Zöldesek? A te tónusod meleg. Ha nehezen mondod meg, kék vagy zöld színt látsz, a szerencsés semlegesek közé sorolhatod magad.

Ha tutira mennél, végezd el még a sárga póló tesztet is. Kapj fel egy sárga felsőt, és nézd meg magad a tükörben.

Ha csodásan áll, imádod magadon a színét, meleg tónusaid vannak, ha rémesen érzed magad benne, akkor inkább a hideg színek állnak jól, ha pedig kékben és sárgában is ugyanolyan jól mutatsz, akkor semlegesnek mondhatod magad.

Most már csak azt kell megtudnod, melyik csoportnak milyen rúzsok állnak jól. KATTINTS IDE, ÉS AZONNAL KIDERÜL!

A kereséshez kezdj el gépelni!