Csillámporos partismink, az éjszaka új királynője

Csillámporos partismink, az éjszaka új királynője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Talán te is úgy érzed néha, hogy lakik benned egy szarka, aki kiolthatatlan vágyat érez a csillogó dolgok iránt, legyen az ékszer, ruha vagy sminkszer. Ami az utóbbit illeti, talán a kilencvenes évek óta nem volt ennyire népszerű a csillámpor.
gif

Ezek az év színei: szépségben, divatban és lakberendezésben

Mostanában azonban nem kiegészítőként funkcionál például egy füstös szemfestésnél, hanem főszereplővé lépett elő. Egyébként natúr sminkeket vadít meg és szokatlan helyeken bukkan fel, például a szemöldöktőben, a szemek alatt és/vagy az orcákon. Aprószemű csillámporból és csillámport tartalmazó szemhéjpúderből sokfélét találsz a drogériák polcain, de nagyobb szeműt beszerezhetsz hobbiboltban is. Fajtától függően van, ami megtapad a korrektorban vagy az alapozóban is, de van olyan, amihez már komolyabb anyag kell, például műszempillaragasztó, ehhez viszont nem árt beszerezni oldószert is.

Nézd meg a galériánkat>5 kép

Lefekvés előtt semmiképp se felejtsd el lemosni, amellett, hogy rosszat tesz a bőrödnek, a párnahuzatod is olyan lesz és még napokig ébredsz majd random csillámporokkal az arcodon. Próbáld ki a Helia-D Micellás sminklemosó kendőjét! A micellák magukhoz vonzzák a sminket és a szennyeződéseket, no meg a csillámport, a sminklemosóban lévő más hatóanyagok pedig nyugtatják és hidratálják a bőrödet. Próbáld 20-30 másodpercig a kívánt területre szorítani a kendőt, hogy hatékonyabban távolítsa el a csillámokat!

Ha ez túl visszafogott az ízlésednek, akkor is van lehetőséged csillogni, csak az árnyékolás helyett próbáld meg merész tusvonallal társítani!

Kép
forrás: Pinterest
gif
Kép
forrás: Pinterest

Kipróbálod ezt a trendet?

Ezért a highlighterért rajong a fél internet

A kereséshez kezdj el gépelni!