Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az UFÓK a tengerben bújkálnak? A földönkívüli tartalmak sikeresebbek, mint valaha: elemeztük a kedvenceinket!

Az UFÓK a tengerben bújkálnak? A földönkívüli tartalmak sikeresebbek, mint valaha: elemeztük a kedvenceinket!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
A streaming szolgáltatókat ellepték az idegenekkel foglalkozó tartalmak, ezt pedig mi sem hagyhattuk szó nélkül!

Régebben rengeteg olyan alkotás készült, ami a földönkívüliekkel foglalkozott, legyen szó filmről, sorozatról vagy dokumentumfilmről, egy ideje viszont ez már nem, vagy nem annyira jellemző. Pedig az embereket mindig is érdekelték az idegenek, és az, hogy vajon léteznek-e, jártak-e már a Földön, és előfordulhat-e egy invázió, amit már sok-sok film bemutatott az évtizedek során...

Most viszont úgy tűnik, hogy történt valami, az alkotók pedig egyszerre gondolták úgy, hogy több és jobb földönkívüli tartalomra van szükség! Ezt pedig nagyon jól gondolták, az emberek ugyanis egyszerűen imádják a Netflixen futó UFO-észlelések című dokumentumsorozatot és a Disney+-on hatalmas sikert arató Nincs, aki megmentsen című filmet. De mi a titkuk ezeknek az alkotásoknak, és miért olyan sikeresek 2023-ban a földönkívüliekkel foglalkozó tartalmak? Erre próbáltunk rájönni a két említett produkció elemzésével...

UFO-észlelések – Netflix

A dokumentumsorozatok abszolút aranykorukat élik, hiszen például a Netflixen mindenről (és még másról is) találunk minimum egy dokusorozatot, ha pedig nagy rajongói vagyunk a true crime műfajnak, akkor a választék tényleg a megszámlálhatatlan kategóriába csúszik. A legnézettebb műsorok toplistájába azonban az utóbbi időben bekúszott az UFO-észlelések című dokumentumsorozat is, amitől úgy érezzük, hogy újra beszippant minket a földönkívüli-tartalom világa, és többet akarunk!

Nem véletlenül érezzük így, ez a minisorozat ugyanis nagyon aprólékosan és több oldalról mutat be négy különböző UFO-észlelést, amelyeket tudományosan, bizonyítékokkal és persze szemtanúk beszámolóival támasztanak alá. A legszimpatikusabb azonban mégis az az egész dokumentumsorozatban, hogy nem csupán azok az emberek szólalnak meg, akik állításuk szerint átélték ezeket a „találkozásokat”, hanem azok is, akik szkeptikusan állnak a dologhoz, méghozzá annak ellenére, hogy valamilyen kapcsolódásuk van a történtekhez.

A négy történet egyébként teljesen különböző, hol egy 60 fős, zimbabwei gyerekekből álló (azóta már felnőtt) csoport beszámolóját láthatjuk, hol egy walesi asztrofizikus elméletét követhetjük figyelemmel, aki szerint a földönkívüliek a tengerben élnek és bújkálnak... Egy biztos, mindenképpen érdemes végignézni, főleg, ha imádod az ehhez hasonló tartalmakat!

Nincs, aki megmentsen – Disney+

Ha szeretted a 2000-es évek egyik legnagyobb durranását, a Jelek című filmet, akkor tuti, hogy odáig vagy a minőségi ufós filmekért, amiből valljuk be, mostanában nem kapunk sokat... A Nincs, aki megmentsen készítői viszont egyértelműen azt a régi életérzést akarták visszahozni az alkotásukkal, méghozzá egy csodás és tehetséges színésznő, Kaitlyn Dever segítségével. A mindössze 26 éves Kaitlyn egyébként még tavaly, 2022-ben robbant be igazán a köztudatba, amikor George Clooney és Julia Roberts lányát játszhatta el a Beugró a Paradicsomba című filmben, most viszont megmutatta, hogy a tehetsége a komolyabb hangvételű filmekben is simán megállja a helyét. Már csak azért is, mert a Nincs, aki megmentsen című alkotásban senki nem beszél, és a főszereplő Brynn Adamsnek is csupán egyetlen egy mondata van a 93 perc alatt. A film egyébként hangulatban nagyon hasonlít a Jelekre, hiszen a földönkívüliek nagyon ijesztő hatást keltenek (nyugi, nem spoilerezünk!), egyetlen hibája viszont, hogy túl sok társadalmi problémát akar a rendező közben megmutatni, elemezni, a film végére pedig könnyen érezhetjük azt, hogy picit összezavarodtunk. Összességében viszont azt kell, hogy mondjuk, hogy mindenképpen érdemes megnézni a Disney+-on egy hideg őszi estén, amikor jól esik a borzongás!

Ezek után pedig csak azt reméljük, hogy a földönkívüli tartalmak aranykora visszatért, és minden streaming szolgáltató látja, hogy szükség van ilyen típusú alkotásokra!

Ráadásul sok olyan sztár is van, aki nyíltan hisz a földönkívüliek létezésében. Ha kíváncsi vagy, kik ők, akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik nem titkolják, hogy hisznek a földönkívüliekben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!