Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az UFÓK a tengerben bújkálnak? A földönkívüli tartalmak sikeresebbek, mint valaha: elemeztük a kedvenceinket!

Az UFÓK a tengerben bújkálnak? A földönkívüli tartalmak sikeresebbek, mint valaha: elemeztük a kedvenceinket!
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A streaming szolgáltatókat ellepték az idegenekkel foglalkozó tartalmak, ezt pedig mi sem hagyhattuk szó nélkül!

Régebben rengeteg olyan alkotás készült, ami a földönkívüliekkel foglalkozott, legyen szó filmről, sorozatról vagy dokumentumfilmről, egy ideje viszont ez már nem, vagy nem annyira jellemző. Pedig az embereket mindig is érdekelték az idegenek, és az, hogy vajon léteznek-e, jártak-e már a Földön, és előfordulhat-e egy invázió, amit már sok-sok film bemutatott az évtizedek során...

Most viszont úgy tűnik, hogy történt valami, az alkotók pedig egyszerre gondolták úgy, hogy több és jobb földönkívüli tartalomra van szükség! Ezt pedig nagyon jól gondolták, az emberek ugyanis egyszerűen imádják a Netflixen futó UFO-észlelések című dokumentumsorozatot és a Disney+-on hatalmas sikert arató Nincs, aki megmentsen című filmet. De mi a titkuk ezeknek az alkotásoknak, és miért olyan sikeresek 2023-ban a földönkívüliekkel foglalkozó tartalmak? Erre próbáltunk rájönni a két említett produkció elemzésével...

UFO-észlelések – Netflix

A dokumentumsorozatok abszolút aranykorukat élik, hiszen például a Netflixen mindenről (és még másról is) találunk minimum egy dokusorozatot, ha pedig nagy rajongói vagyunk a true crime műfajnak, akkor a választék tényleg a megszámlálhatatlan kategóriába csúszik. A legnézettebb műsorok toplistájába azonban az utóbbi időben bekúszott az UFO-észlelések című dokumentumsorozat is, amitől úgy érezzük, hogy újra beszippant minket a földönkívüli-tartalom világa, és többet akarunk!

Nem véletlenül érezzük így, ez a minisorozat ugyanis nagyon aprólékosan és több oldalról mutat be négy különböző UFO-észlelést, amelyeket tudományosan, bizonyítékokkal és persze szemtanúk beszámolóival támasztanak alá. A legszimpatikusabb azonban mégis az az egész dokumentumsorozatban, hogy nem csupán azok az emberek szólalnak meg, akik állításuk szerint átélték ezeket a „találkozásokat”, hanem azok is, akik szkeptikusan állnak a dologhoz, méghozzá annak ellenére, hogy valamilyen kapcsolódásuk van a történtekhez.

A négy történet egyébként teljesen különböző, hol egy 60 fős, zimbabwei gyerekekből álló (azóta már felnőtt) csoport beszámolóját láthatjuk, hol egy walesi asztrofizikus elméletét követhetjük figyelemmel, aki szerint a földönkívüliek a tengerben élnek és bújkálnak... Egy biztos, mindenképpen érdemes végignézni, főleg, ha imádod az ehhez hasonló tartalmakat!

Nincs, aki megmentsen – Disney+

Ha szeretted a 2000-es évek egyik legnagyobb durranását, a Jelek című filmet, akkor tuti, hogy odáig vagy a minőségi ufós filmekért, amiből valljuk be, mostanában nem kapunk sokat... A Nincs, aki megmentsen készítői viszont egyértelműen azt a régi életérzést akarták visszahozni az alkotásukkal, méghozzá egy csodás és tehetséges színésznő, Kaitlyn Dever segítségével. A mindössze 26 éves Kaitlyn egyébként még tavaly, 2022-ben robbant be igazán a köztudatba, amikor George Clooney és Julia Roberts lányát játszhatta el a Beugró a Paradicsomba című filmben, most viszont megmutatta, hogy a tehetsége a komolyabb hangvételű filmekben is simán megállja a helyét. Már csak azért is, mert a Nincs, aki megmentsen című alkotásban senki nem beszél, és a főszereplő Brynn Adamsnek is csupán egyetlen egy mondata van a 93 perc alatt. A film egyébként hangulatban nagyon hasonlít a Jelekre, hiszen a földönkívüliek nagyon ijesztő hatást keltenek (nyugi, nem spoilerezünk!), egyetlen hibája viszont, hogy túl sok társadalmi problémát akar a rendező közben megmutatni, elemezni, a film végére pedig könnyen érezhetjük azt, hogy picit összezavarodtunk. Összességében viszont azt kell, hogy mondjuk, hogy mindenképpen érdemes megnézni a Disney+-on egy hideg őszi estén, amikor jól esik a borzongás!

Ezek után pedig csak azt reméljük, hogy a földönkívüli tartalmak aranykora visszatért, és minden streaming szolgáltató látja, hogy szükség van ilyen típusú alkotásokra!

Ráadásul sok olyan sztár is van, aki nyíltan hisz a földönkívüliek létezésében. Ha kíváncsi vagy, kik ők, akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

Híres emberek, akik nem titkolják, hogy hisznek a földönkívüliekben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?