Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez az angyalszám lesz óriási hatással az életedre 2024-ben

angyalszámok
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez az a szám, ami a 2024-es évben sokak életében előkerülhet. Te is észrevetted már, mennyit ismétlődik körülötted?

Tegyük fel, hogy éppen ülsz a dugóban és észreveszed, hogy az egyik reklámtáblán szerepel a 4321-es szám. Vagy egy külföldi autó rendszámában szúrod ki épp. Ekkor még nem tulajdonítasz neki semmilyen jelentőséget, amikor azonban beugrasz a kedvenc kínai éttermedbe egy doboz elviteles vacsiért, a pénztáros azt mondja, 4321 Ft lesz. Ez már kezd egy picit furcsa lenni… Hazaérve indítod is a Netflixen a filmet, amit már napok óta meg akartál nézni, a közepe felé pedig megállítod, hogy kiszaladhass a mosdóba. Csak visszaérve veszed észre, hogy 43 perc 21 másodpercnél nyomtál stopot. Ez a szám vajon követ téged? Nos, igen, a 4321 ugyanis egy angyalszám, aminek jelentése, üzenete van a számodra.

angyalszámok
forrás: Unsplash/Dan Burton
A 4321 angyalszám sokféle formában megjelenhet.

Ezt jelenti a 4321-es angyalszám

A 4321-es angyalszám számjegyei összeadva kereken 10-et adnak, vagyis ez a teljesség, befejezettség száma. A 4321-nek nagyon fontos, történelmi jelentősége van a társadalmunkban, hiszen rengeteg olyan alkalom van, amikor úgy számolunk vissza valaminek a végéig vagy a kezdetéig, hogy 4-3-2-1. Ez a szám tehát a kezdet és a befejezés száma is. A lezárást és az új kezdetet egyszerre jelképezi, ha pedig rád talál, pontosan tudni fogod, miről van szó.

4321 a szerelemben

Ha a szerelemmel áll kapcsolatban a 4321-es angyalszám, akkor egészen biztosan nagy változás közeleg. Elképzelhető, hogy nehéz döntést kell majd meghoznod, például ráébredhetsz, a szakítás az egyetlen megoldás a gondjaitokra. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy egy közösen megélt nehéz időszak végére kerül pont és jobb napok jönnek a számotokra. Egy ciklus mindenképpen lezárul, a véghez ér.

4321 a karrierben

Ha a karriereddel kapcsolatosan kezd feltűnni az életedben egyre többször a 4321-es szám, akkor ideje megünnepelned, az elmúlt években mennyire messzire jutottál, milyen szép sikereket tudhatsz a magadénak. Ezután a következő lépés az, hogy új célokat határozz meg, hiszen az angyalszám ennek szükségességét jelzi neked.

Összességében a 4321-es angyalszám tele van energiával, ami mindenképpen lendít majd rajtad előre, igaz, a sok változás egyszerre egy kicsit megterhelő lehet. Ne aggódj, év végére minden a helyére kerül!

Ha pedig azt is szeretnéd tudni, mire készülhetsz idén a csillagjegyed szerint, kattints a galériára!

Galéria / 12 kép

Ez vár rád a szerelemben a csillagjegyed szerint 2024-ben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?