Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 szabály, amit Angelina Jolie gyerekeinek kötelező betartani - Nincsenek kivételek!

5 szabály, amit Angelina Jolie gyerekeinek kötelező betartani - Nincsenek kivételek!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A színésznő nem egy hétköznapi anya, de nem azért, mert ő a világ egyik leghíresebb sztárja.

Angelina Jolie Angelina Jolie Színésznő 280cikk 22galéria 2videó Még több róla nem csupán arról híres, hogy milyen nagyszerű színésznő vagy, hogy mennyire dögös, hanem arról is, hogy szuper anyuka, aki imád jótékonykodni. A 47 éves világsztár hat gyermek büszke mamája, hármójukat örökbe fogadta – Maddox, Pax, Zahara -, hármójukat pedig ő maga hozta a világra – Shiloh, Vivienne, Knox -.

Nagyfia, a 21 éves Maddox kambodzsai származású, Zahara nevű 17 éves lánya Etiópiában született, 18 éves fia, Pax pedig vietnami. Angie-nél különleges szabályok vonatkoznak a gyerekekre, nem olyan a gyerekkoruk, mint egy hagyományos családban. Tudd meg, mik a színésznő nevelési elvei!

Nem járnak hagyományos iskolába

Angelina Jolie Angelina Jolie Színésznő 280cikk 22galéria 2videó Még több róla úgy gondolja, egy olyan modern korban élünk, amikor a hagyományos oktatás nem sokat ér, nem képes felkészíteni a kicsiket a sikeres felnőttkorra. Ő ezért nem járatja őket klasszikus iskolába, inkább otthon tanítja őket. Sokszor mennek múzeumokba, kiállításokra, illetve arra bátorítja őket, hogy olvassanak, művelődjenek.

Jöhet a gyorskaja

A színésznő és exférje, a gyerekek apukája, Brad Pitt nagyon hamar eldöntötték, hogy az ő gyerekeik mindig azt fogják enni, amit megkívánnak. Náluk nem tilos a gyorskaja, a csoki vagy a vattacukor. Kis mennyiségben bármit szabad, ha egyébként az egészséges ételt is rendesen eszik.

Nem kell sztárnak lenni

Angie soha nem akarta megmondani egyetlen gyermekének sem, mi legyen, ha nagy lesz. Teljesen rájuk bízza a dolgot és kíváncsian várja, mivé cseperednek. Olyat sem hallottak tőle a csemetéi soha, hogy legyenek sztárok Hollywoodban, ő a maga részéről bármilyen hivatásban szívesen támogatná őket.

A szabadság fontosabb a tanultságnál

Angelina Jolie Angelina Jolie Színésznő 280cikk 22galéria 2videó Még több róla nem szereti a hagyományos nevelési elveket, ő a teljes szabadság híve. Gyerekeinek kiskoruk óta megengedi, hogy azok legyenek, akik csak lenni szeretnének. Ennek volt köszönhető, hogy Shiloh kislány létére már egészen kiskorában is viselhetett fiús ruhákat, mert azokban jobban érezte magát. A színésznő úgy látja, nem óvhatja meg a gyerekeit semmilyen fájdalomtól, rossz tapasztalástól, de abban segíthet, hogy megtanítja, hogyan lehet ezekből felállni.

Nincsenek kőbe vésve a szabályok

A színésznőnél alapvetően nincsenek kőbe vésett szabályok, igyekszik gyerekeit megtanítani arra, hogy önállóan hozzanak felelős döntéseket az életükkel kapcsolatban. A nyilatkozatai alapján eddig bejött ez a különleges nevelési módszer, a csemeték extra nyitott kis felnőttek és kamaszok lettek mostanra.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 furcsa szabály, amelyet a híres emberek alkalmaznak a gyereknevelésben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.