Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Amal Clooney stíluskirálynőként vonult végig a vörös szőnyegen - Két ruhájával is elkápráztatta a világot

Amal

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A szépséges ügyvédnő nemcsak Clooney mellett lett igazi stílusikon, hanem már jóval előtte is tudta, mikor és mit vegyen fel.

Persze ezt egy világhírű színész feleségeként még nagyobb tökélyre fejlesztette, amit legutóbbi közös vörös szőnyeges megjelenésükön is bebizonyított. Amal Clooney is részt vett George oldalán a Beugró a paradicsomba című film premierjén, amelyről sokan beszélnek és írnak, mégis mindenki Amal csodás ruhájával volt elfoglalva. Pontosabban két csodás ruhájával, hiszen a lenyűgözően szép híresség nemcsak a nagy eseményeken szokott kitenni magáért, hanem a romantikus randikon is.

A film bemutatójára egy tőle megszokott hosszú, ezüst slipruhát választott, amelynek érdekessége, hogy nem híres tervező kreációja, hanem egy teljesen ismeretlen vintage darab. Amal ugyanis rajong a különleges, megismételhetetlen ruhákért, amelyekből saját gyűjteménye is van.

Nem csoda, hogy mindenki őt figyelte!

Ezt követően londoni szállodájukban frissítették fel magukat, hogy aztán tovább álljanak a film premierjének afterpartijára. Az esti alkalomra már egy merészebb, lábait szabadon hagyó arany ruhát vett fel, aminek márkáját szintén sokan szeretnék megtudni.

Amalnak egyébként nemcsak a szép ruhákhoz van érzéke, hanem ahhoz is, hogyan emelje ki karcsú, sudár alakját. Ennek pedig nemcsak mi, hanem férje George Clooney George Clooney Színész, Rendező, Producer, Forgatókönyvíró 111cikk 7galéria 3videó Még több róla is nagyon örül.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres férfiak, akiknek a feleségei valóban minden szempontból lenyűgözőek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.