Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Ilyenek az esküvői szettek a világ különböző tájain

Ilyenek az esküvői szettek a világ különböző tájain
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A világ minden táján különböző ruhákban szokás az oltár elé állni. Egyben azonban mind hasonlítanak: gyönyörűen fest esküvői viseletben a menyasszony és a vőlegény is.

A nyugati kultúrákban főleg a menyasszony fehérben, vőlegény sötétben kombináció a megszokott, de egyes országoknál lehet látni némi eltérést ebben is.

Indiában a piros dominál a férfi és a nő szettjében is, sokszor arannyal vegyítve. Rengeteg ékszert vesznek fel a házasodók, és a homlokuk közepére egy piros pont kerül. Nigériában minél élénkebb színű a menyasszonyi ruha, annál jobb. A hölgyek fejére egy Gele nevű turbánt tesznek, ékszereik is feltűnően színesek.

Ghánában a menyasszony és a vőlegény egyforma mintájú, nagyon tarka ruhákat viselnek, a családoknak gyakran van saját mintája, így két egyforma esküvő szett biztosan nincsen. Kazahsztánban a ruha legdominánsabb része a Saukele, azaz a süveg szerű sapka fátyollal. Hagyományosan már akkor elkezdik készíteni, mikor a lányok még el sem érik azt a kort, hogy házasodhatnak.

Japánban szintén fekete-fehér a divat, csak épp kimonóban házasodnak a párok. Mongóliában a Deel nevű viselet a tradíció, színes, és hatalmas fejdísz jár hozzá. Skóciában mi más lenne a kiegészítő, mint a skótkocka, és a szoknya a férfiakon. Mivel Kínában az öröm színe a piros, a házasodók is ezt viselik.

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Ilyenek az esküvői szettek a világ különböző tájain

Gyönyörű ruhák!

A kereséshez kezdj el gépelni!