Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Állítsd helyre hajszerkezeted otthon – Gyorsan és könnyedén! - Tippek és tanácsok a Wella Professionals termékeivel

Állítsd helyre hajszerkezeted otthon – Gyorsan és könnyedén! - Tippek és tanácsok a Wella Professionals termékeivel
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy érzed hajad sürgős helyreállításra szorul? A hajszerkezet állapotának fenntartása hosszútávú cél mindenki számára, így rendkívül fontos a folyamatos odafigyelés. A hideg időszak beköszöntével pedig még nagyobb kihívásokkal kell megküzdenie a hajkoronának. Ismerd meg a Wella Professionals magabiztosságot nyújtó tippjeit, hogyan varázsold fürtjeid egészségesebbé és hidratáltabbá, akár egy szempillantás alatt.

A HELYREÁLLÍTÁS LÉPÉSEI

0. A TÖREDEZETT HAJVÉGEK ELTÁVOLÍTÁSA

Ez ugyan nem egy otthoni hajápolási tipp, de a hajvágást és igazítást bízd mindig profi fodrászra, mivel a töredezett hajvégek eltávolítása a frizura formájának megtartása mellett nem egyszerű feladat. Mielőtt elkezdenéd otthoni helyreállítási rituáléd fontos, hogy a hajvégek megfelelő kezelést kapjanak. A hajtöredezés az első jele lehet a hajkárosodásnak, így a töredezett végek eltávolítása azonnal egészségesebb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Kép
forrás: Wella Professionals

1. HIDRATÁLÓ SAMPON A MÉLY TÁPLÁLÁSÉRT

A száraz hajszálak ápolására használj hatékony, mégis gyengéd sampont, amely eltávolítja a káros szennyeződéseket, miközben fokozza a nedvességtartalmat és támogatja a haj belső kötéseit. A Wella Professionals Ultimate Repair sampon a lehető legjobban hidratál, és fényűző, könnyen emuelgáló habja eltávolítja a hajra káros szennyeződéseket, például a fémeket, a levegőből származó szennyeződéseket és a korábbi termékmaradványokat. Hidratálja a hajhosszt is, így a haj minden mosás után puhábbnak tűnik. Használata pedig egyszerű: mindössze annyit kell tenned, hogy a nedves hajba dolgozod (erőteljes dörzsölés nélkül!), majd meleg vízzel kiöblíted.

Ne feledd: a forró víz káros hatással lehet a száraz hajszálakra.

Kép
forrás: Wella Professionals

2. MÉLYEN HIDRATÁLÓ KONDICIONÁLÓ A SZÁRAZ ÉS SZÖSZÖS HAJ HELYREÁLLÍTÁSÁRA

A hidratáló sampon után használj egy luxus hatású kondicionálót. Válassz egy gazdag, krémes, mégis könnyű formulát, hogy célzottan a középpontba helyezd a haj nedvességhiányát, és az azonnali átalakulás érdekében csökkentsd a szálak szöszösödését. Az Ultimate Repair kondicionáló visszafordítja az észrevehető hajkárosodást, és egészségesebbé teszi a tincseket. Tökéletes minden hajtípushoz, puha tapintású, tiszta és friss hajat hagy anélkül, hogy elnehezítené aajszálakat. A legjobb eredmény eléréséért vidd fel a kondicionálót a sérült haj középső részére és a végére, majd széles fogú fésűvel (egyenes haj esetén) vagy ujjhegyekkel ( göndör vagy hullámos haj esetén) finoman simítsd ki a csomókat. Legfeljebb öt percig hagyd hatni, amíg a kondicionáló összetevők felszívódnak, majd alaposan öblítsd ki, hogy a hajszálak simábbak legyenek.

Szakértői tipp: A hajadat csavard meleg törölközőbe, amíg a kondicionálót használod, hogy fokozottan növeld a nedvességtartalmát.
forrás: Wella Professionals
Szakértői tipp: A hajadat csavard meleg törölközőbe, amíg a kondicionálót használod, hogy fokozottan növeld a nedvességtartalmát.

3. TÁPLÁLÓ HAJBAN MARADÓ KEZELÉS A GYORS ÉS HATÉKONY VÉGEREDMÉNYÉRT

Ha egy szempillantás alatt szeretnél megújult frizurát, semmi nem működik gyorsabban, mint az Ultimate Repair Miracle Hair Rescue. A hatékony hajban maradó kezelés visszafordítja a hajkárosodást mindössze 90 másodperc alatt. Látható végeredmény már az első használat után. A bőrápolás ihlette új generációs technológiájának köszönhetően erősíti a törékeny hajszerkezetet és hidratálja a hajszálakat kívül-belül.

Kép
forrás: Wella Professionals

Ismerd meg a termékben rejlő technológiát:

- Az AHA (alfa-hidroxi-sav) nagyobb dózisa a legmélyebb szinten hatol be a hajszálakba és belül lévő kötéseket újjáépítve erősíti a hajszerkezetet.

Eközben az Omega-9, tápláló zsírsav védőréteget képezve feltölti a haj külső felszínét.

Kép
forrás: Wella Professionals

A helyreállító összetevők hatásos kombinációja kölcsönzi a Miracle Hair Rescue számára az ígért végeredményt: 12x simább haj - 99%-kal kevesebb hajtöredezés - és ragyogó fényesség, mely akár négy mosáson keresztül is tartós.

Egyszerűen permetezd a tiszta, nedves hajra a hajtövektől egészen a végekig, hagyd hatni minimum 90 másodpercig, majd formázd frizurád stílusodnak megfelelően.

Sajátítsd el Te is az Ultimate Repair hajápolási rituálé lépéseit:

4. SZÜNTESD MEG A SZÁLLÓ HAJSZÁLAKAT ÉS A SZÖSZÖSÖDÉST

A hajkárosodás egyik legfőbb árulkodó jele a szöszösödés. Ha a fürtök stresszesek és töredezettek, a szálló hajszálak elszabadulnak és nehéz megszelidíteni őket. A Miracle Hair Rescue ugyan simábbá varázsolja a szálakat, de ha extra hatásra van szükséged kombináld a kezelést az alábbi formázási trükkökkel:

Kép
forrás: Wella Professionals

Egyenes haj esetén

Használj olajat, például az Oil Reflections termékvonal hajfény olaját a haj középső részére és a hajvégekre. Ez a fényfátyol azonnali simaságot kölcsönöz a hajszálaknak, miközben segít kisimítani és lezárni őket. Az olaj felvitele után szárítsd meg a hajat a hajszárító fúvókájával a hajszálak irányába. Befejezésül pedig fújd be egy könnyű fénypermettel, mint például az EIMI Glam Mist spray-el, hogy fokozd a fényes csillogást, miközben extra védemet is biztosítasz a nap káros hatásaival szemben.

Hullámos haj estén

A Miracle hair Rescue kezelés hatóideje után permetezd be a hullámos fürtöket a NutriCurls Milky Waves hajban maradó tápláló spray-el, mely súlytalan táplálással puhítja a rakoncátlan hajat, így tökéletes hajban maradó termék a természetesen kócos szálak számára. A haj játékosságának érdekében használj egy kis EIMI Ocean Spritz formázó spray-t és szárítsd meg a hajat diffúzor segítségével, vagy ha aggódsz a hőkárosodástól hagyd megszáradni a fürtöket egy fonásban.

Göndör haj esetén

Nedves, tiszta hajra – a Miracle Hair Rescue felszívódása után – vidd fel a NutriCurls Curlixir balzsamot, mely egy hajban maradó krém a definiált és játékos fürtökért. Figyelj arra, hogy egyenletesen vidd fel a terméket, minden fürt tökéletes hidratálásáért még a hajszárítás előtt. Segítségedre lehet egy mikroszálas törülköző vagy a diffúzorral való szárítás, vagy a hajszálak ujjal történő feltekerése és a levegőn történő szárítása.

HIDRATÁLD A SZÁRAZ FEJBŐRT

Nem csak a hajszerkezet válhat szárazzá, hanem a fejbőr is. A mindennapi használat során csakúgy, mint a kémiai kezelés hatására – az érzékeny bőr a fejbőrön irritálttá válhat. Ha ez ismerősen cseng tegyél a fejbőröd egészsége érdekében és használd az Elements nyugtató szérumát. Ez a termék egy könnyű permet melyet kifejezetten a hajhagymák tövébe tudsz permetezni a hidratáltság helyreállításáért. Használd első lépésként a hajformázási rutinod részeként, amikor a fürtök tiszták és nedvesek. Figyelj arra, hogy leválasztásonként vidd fel a szérumot mielőtt gyengéden a fejbőrbe masszírozod.

Kép
forrás: Wella Professionals

FONTOS A HŐVÉDELEM

Előzd meg a hőkárosodást a hajformázási rutinod megváltoztatásával. Használd az EIMI Thermal Image-t, hogy megvédd a szálakat,miközben forró formázó eszközöket használsz. Alkalmazd hajszárítás előtt, majd a hajvasaló vagy hajsütővas használata előtt is. Ne feledd: a hajnak mindig 100%-ig száraznak kell lennie, mielőtt forró eszözöket használsz, hogy elkerüld a szálak leégését.

Ne feledkezz meg a káros UV-sugárzásról sem, mely a téli időszakban is ugyancsak problémát jelenthet a haj számára. Az EIMI Glam Mist beépített UV-védelemmel rendelkezik, és fényes csillogást kölcsönöz a tincseknek. Fújd közvetlenül a hajfelszínre a formázás végeztével.

HAJGUMI HELYETT SELYEM

Itt az ideje, hogy a hajgumit selyem gumira (scrunchie) cseréld. Míg a gumik hajlamosak a hajszálak kihúzására és elakadásra, a selyem siklik a tincseken, és finoman a helyén tartja a hajat. Ideális, ha törékeny hajjal küzdesz, a váltást az jelenti, hogy a gubancok azonnal csökkennek, ami megakadályozza a töredezést és így a hajhullást is.

A selyem azonban nem csak a hajgumikhoz való. Selyem párnahuzaton is aludhatsz, amely a súrlódás csökkentésével megőrzi a haj egészségét, miközben pihentető alvást biztosít. Emellett kevésbé nedvszívó, mint a pamut, így ha lefekvés előtt használsz hajápolót a selyem párnahuzatod nem fogja beszívni.

Kép
forrás: Wella Professionals

PÁRATLAN RAGYOGÁS SZÍNFELFRISSÍTŐ MASZKKAL

A sérült haj gyakran veszít természetes fényéből, így ha a tincsek kissé fénytelennek tűnnek, akkor lehet, hogy szükséged van egy színfelfrissítésre. Ha még nem érkezett el az új időpontod a fodrásznál, próbáld ki a Color Fresh színfelfrissítő maszkokat. Fedezd fel a Color Fresh maszkok színes világát mely több árnyalatban is elérhető, így könnyen megtalálhatod a meglévő hajszínedhez illőt.

Vidd fel tiszta, nedves hajra, hagyd hatni 10 percig, majd alaposan öblítsd ki, hogy felfrissült, ragyogó hajkoronát varázsoljon.

További hajszerkezet helyreállító ötletekért kövesd a @wellahairhungary oldalát!

Lepd meg szeretteid az ünnepek alkalmával egy Wella Professionals hajápoló csomaggal a MyWella.hu oldalról!

Mert a ragyogó megjelenés mindenkinek jár!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!