Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem lehet kibírni sírás nélkül: szívfacsaró dologra derült fény a Harry Potter-filmek forgatásáról

Nem lehet kibírni sírás nélkül: szívfacsaró dologra derült fény a Harry Potter-filmek forgatásáról

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Most feltépünk minden sebet...

Kevés olyan ember van, aki ne ismerné és ne imádná a Harry Potter-filmeket, ami persze nagyon sok mindennek köszönhető, ám mindenképpen érdemes kiemelni azt a kitűnő színészi játékot, ami az alkotásokat jellemzi.

És itt most nem csupán az extra fiatalon befutott gyerekszereplőkre gondolunk, hanem a tökéletesen kiválasztott felnőtt színészekre, akik tökéletes munkát végeztek, és akik közül néhányan már sajnos nincsenek köztünk.

Ilyen a 2016-ban, 59 éves korában elhunyt Alan Rickman is, aki csodálatosan játszotta hosszú évekig az igazán megosztó személyiségű Piton professzort. 6 évvel a halála után pedig fantasztikus hír érkezett a rajongóknak, ugyanis Alan naplóbejegyzéseit könyv formában olvashatjuk el nemsokára, októberben ugyanis megjelenik az ebből írt könyv, Madly Deeply: The Diaries of Alan Rickman címmel.

A könyvből pedig most kiszivárgott néhány részlet, a The Guardian ugyanis megosztott pár gondolatot a nemsokára megjelenő alkotásból, amiből az is kiderül, hogy Alan miért folytatta a Harry Potter-filmek forgatását még azután is, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták.

Alan Rickman a Harry Potter és a Főnix Rendje forgatása előtt tudta meg, hogy rákos, és még 2006 januárjában meg is műtötték, aminek folyamatában eltávolították a prosztatáját. Január 30-ai naplóbejegyzése pedig a következőket mondja:

„Végre, igent mondtam a HP 5-re. Ez egy igazi fent-lent érzés, de az az érv győz, hogy ez az én történetem, végig kell néznem!”

A színész őszintén mesélt ezek után arról is, hogy a műtét után sokkal szótlanabb volt a forgatáson, mint azelőtt, bár ő ezt annak tudja be, hogy csak így tud belebújni Piton karakterébe:

„Rájöttem, hogy amint felkerül rám Piton jelmeze, valami történik. Idegenné válik a csevegés, a mosolygás, a nyitottság. A karakter megfeszít, beszűkít... Nem jó tulajdonságok egy filmforgatáson, talán soha nem voltam kevésbé kommunikatív a stábbal. Szerencsére Dan (Daniel Radcliffe) könnyed és bájos, fiatalsággal tölti be a szerepet, ami sokat segít nekem.”

Ezek szerint Dan rengeteget segített Alannek a forgatásokon, amikor a színész túlságosan befordult a szerepe, és talán betegsége miatt, ami egyszerre megható és szívszorító...

Az viszont biztos, hogy soha nem fogjuk elfelejteni őt, hiszen nem csupán zseniális színész, de nagyszerű ember is volt!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 meghökkentő részlet a Harry Potter-filmekben, amit eddig senki nem vett észre

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.