Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit veszítettél, Kanye? Megáll az ész, Kim Kardashian olyan "bosszútestet" gyúrt magának néhány hónap alatt

Mit veszítettél, Kanye? Megáll az ész, Kim Kardashian olyan "bosszútestet" gyúrt magának néhány hónap alatt
A nap cikke

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek megoldódik minden problémája február utolsó napjaiban: siker és boldogság vár rájuk!

Hirtelen minden kitisztul, a problémák pedig elszállnak!

Olvasd el!

7 étel, amitől gyorsabban fog nőni a hajad, és sokkal sűrűbb is lesz!

Ha valóban gyönyörű hajat szeretnél, ami nem csak dús, de egészséges is, akkor az étrendedre is érdemes odafigyelned!

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Facebook
Twitter
Pinterest
Kim Kardashian teste az utóbbi években nem kis változáson esett át!

Kim Kardashian Kim Kardashian televíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony 362cikk 36galéria 7videó Még több róla alakja, és persze külseje mindig is lázban tartotta a sajtót. És bár valóságshow sztár sosem vállalta fel a nyilvánosság előtt azt, hogy műtéti úton érte el a vágyott végeredményt, a rajongói szemében valamiért mindig is egyértelmű volt az, hogy a 42 éves híresség nem a genetikai adottságai miatt néz ki úgy, ahogy.

Az utóbbi időszakban azonban valami megváltozott! A mostanság a leginkább a saját alakformáló márkáját, a SKIMS-et népszerűsítő híresség 2022 év elején 21 kilogrammot dobott le azért, hogy a MET-gála vörös szőnyegére Marilyn Monre ikonikus ruhájában érkezhessen. Az eseményt követő megosztó véleményhullám után pedig továbbra is sikerült megtartani karcsú és nőies alkatát. Sokak szerint az átalakulását erősen befolyásolta az, hogy egy viharos procedúrát követően végleg elvált egykori férjétől, Kanye Westtől, illetve 9 hónapnyi együttlét után búcsút mondott a nála 13 évvel fiatalabb kedvesének Pete Davidsonnak is. Ennek fényében Kim Kardashian Kim Kardashian televíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony 362cikk 36galéria 7videó Még több róla teste sokak szerint élő példája a „bosszútest” fogalmának.

Számos interjúban őszintén mesélt arról, hogy a céljai érdekében az extrém diétától sem riadt el, és nemcsak a kalóriadús falatokat zárta ki az étrendjéből, de a cukrot és a szénhidrátot is. A Twitterezők szerint azonban az önsanyargatás ezen fajtája már erősen súrolja a káros határát, miközben Kim igazából nem is nagyon érti azt, hogy hol is van mindebben a probléma?!

Ha éheznék, és túlságosan egészségtelenül csinálnám, akkor természetesen azt mondanám, hogy ez egy nem jó üzenet. De volt táplálkozási szakértőm, volt edzőm. Soha életemben nem ittam ennyi vizet. Mások ha lefogynak egy szerep miatt nem kapnak ilyen kritikákat - őket zseninek tartják a mesterségük miatt. Túl sok olyan dolog kering a neten, ami nem pontos és nem igaz

- nyilatkozta.

Átalakulása tényleg egészen megdöbbentő - most végignézheted, hogy 2007 óta miként formálódott át Kim Kardashian Kim Kardashian televíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony 362cikk 36galéria 7videó Még több róla teste!

Galéria / 20 kép

Akkor és most: Így alakult át Kim Kardashian alakja az évek során

Megnézem a galériát

Sokak szerint számos híresség mellett egyébként Kim is a cukorbetegeknek készült Ozempic segítségével fogyott le ennyire gyorsan!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik bevállalták, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak

Megnézem a galériát

Az InStyle magazin írása.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Ezért beszél az egész világ Selena Gomez testéről: az emberek szerint teljesen felismerhetetlen lett!

Selena Gomez a SAG Awards vörös szőnyegén igazi menyasszonyként tündökölt.

Kép

Heti horoszkóp február 26-március 3.: az Ikreknek magabiztosságra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók kissé túlvállalják magukat

A csillagok február utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp február 25.: a Kosok elismerésre méltó eredményt érnek el, a Rákok megvilágosodhatnak végre bizonyos részletekkel kapcsolatban

A csillagok szerint a hét utolsó napján sem fogsz unatkozni, érdemes tehát elolvasnod, miféle üzenetet rejt a horoszkópod!

Kép

Nosztalgiára fel! Íme a 2000-es évek legmenőbb lánybandái

Minden évtizednek megvannak a maga meghatározó arcai, akik legalább olyan híresek és népszerűek, mint mondjuk napjainkban Taylor Swift vagy Selena Gomez.