Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ő Adrien Brody gyönyörű barátnője: Georgina már két éve a párja

Ő Adrien Brody gyönyörű barátnője: Georgina már két éve a párja
Facebook
Twitter
Pinterest
Adrien Brody sokáig kereste a boldogságot, amit 2020-ban végre megtalált. Ginával nagyon boldogok együtt.

A 49 éves Adrien Brody Adrien Brody színész 1cikk 0galéria 1videó Még több róla 2002-ben egy csapásra hatalmas sztárrá vált, A zongoristában nyújtott alakítása felejthetetlen volt, Oscar-díjat kapott érte. Ekkor csupán 29 éves volt, így ő lett a kategória valaha volt legfiatalabb díjazottja. Színészi pályafutását egyébként 1988-ban, 15 évesen kezdte, később olyan filmekben szerepelt, mint a Szerelem utolsó vérig, A falu, a King Kong, A kísérlet, A Grand Budapest Hotel, illetve feltűnt a legújabb Marilyn Monroe-filmben, a Szösziben is. Utóbbiban a platinaszőke sztár egyik férjét, a drámaíró Arthur Millert alakítja.

Adrien Brody Adrien Brody színész 1cikk 0galéria 1videó Még több róla barátnője, Georgina

Adrien Brody Adrien Brody színész 1cikk 0galéria 1videó Még több róla olyan sztár, aki eléggé óvja a magánéletét, de azt azért lehet tudni, kikkel volt komolyabb, hosszabb kapcsolata. 2003 és 2006 között egy Michelle Dupont nevű zenei asszisztenssel járt együtt.

Még szakításuk évében összejött Elsa Patakyval, akivel hatalmas szerelmet éltek át. 2009-ig alkottak egy párt. Érdekesség, hogy a színésznő alig egy évvel később már Chris Hemsworth felesége volt.

Brody Elsa Pataky után sokáig nem találta a boldogságot, pedig sok csinos, híres nővel akadt dolga. Az új szerelem ennek ellenére csak két évvel ezelőtt, 2020-ban érte utol.

Ekkor szeretett bele a nála három évvel fiatalabb, gyönyörű, okos, divattervezőbe, Georgina Chapman, aki korábban a botrányaiba belebukott rendező, Harvey Weinstein felesége volt.

Gina 2017-ben, tíz év házasság és két gyerek után hagyta el Weinsteint, miután bebizonyosodott számára, hogy a férjét vádló nők igazat mondanak. 9 éves fia, Dashiell, illetve 12 éves lánya, India természetesen vele élnek, már bemutatta őket Adrien Brody Adrien Brody színész 1cikk 0galéria 1videó Még több róla nak is.

Adrien Brody Adrien Brody színész 1cikk 0galéria 1videó Még több róla és Georgina Chapman gyakran mutatkoznak együtt, legutóbb akkor kapták őket lencsevégre, amikor együtt indultak vacsorázni egy menő étterembe. A párosról sugárzik a harmónia, látszik, hogy nagyon boldogok együtt.

És ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Híres emberek visszafogott esküvői, amelyek bebizonyították, hogy a szerelem minden, amire szükségünk van

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.