Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legjobb barátnőm gonosz módon tesztelt az esküvőjén, aminek meghökkentő következménye lett

A legjobb barátnőm gonosz módon tesztelt az esküvőjén, aminek meghökkentő következménye lett

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Te kinek a pártjára állnál ebben a sztoriban?

Az esküvő szervezése mindig stresszes folyamat, főleg a menyasszony részéről, aki általában mindent a lehető legtökéletesebbre szeretne a nagy napra. Persze az ilyen maximalizmusból szoktak jönni a „menyasszörnyes” sztorik, amikor is a leendő ara átvált egy teljesen más személyiségbe, sokszor megbántva a szervezés alatt a saját szeretteit...

A következő történet egy menyasszonyról, és annak legjobb barátnőjéről, egyben koszorúslányáról szól, amit maga a koszorúslány mesélt el a Redditen azért, hogy a kommentelők elmondhassák, hogy vajon tényleg ő volt-e a hibás a történetben vagy sem. Na de miről is van szó?

Amanda néhány évvel ezelőtt ismerkedett meg Kate-tel, akinek tavaly megkérte a kezét a vőlegénye, a dolgok pedig a lány BFF-je szerint itt kezdtek eldurvulni:

„Kate finoman szólva is a tökéletességre törekedett az esküvővel kapcsolatban, ezt pedig a lehető legagresszívebben akarta elérni. Én persze mindenben segítettem neki, próbáltam mindent megszervezni, sőt, még adtam neki 100 ezer forintot is a dekorációra, és nem nászajándéknak szántam, csakúgy kedvességből segítettem!”

A dolgok viszont mégis egyre rosszabbra fordultak, pedig Amanda még arra is ügyelt, hogy Kate ne legyen dühös semmiképpen a kiválasztott ruhája miatt sem:

„Áthívtam magamhoz Kate-et, hogy megnézze azt a két ruhát, amit az esküvőjére vettem magamnak. Szerettem volna, hogy ő válassza ki, mert tudtam, hogy mennyire fontos számára az irányítás. Ő viszont azt mondta, hogy inkább megnézi a szekrényemet. Kutakodott egy ideig, majd kivett egy fehér ruhát, hogy ez a tökéletes, ezt választja. Kikerekedett szemekkel néztem, kérdeztem tőle, hogy biztos, hogy ezt szeretné-e, de ő erősködött, hogy ez legyen rajtam az esküvőjén.”

Te hogyan döntenél egy ilyen esetben? Amanda tovább mesélte a furcsa történetet:

„Elérkezett az esküvő napja, szóval felvettem a fehér koktélruhát, és elmentem az esküvőre. A nászajándékot letettem a bejáratnál a többi ajándékhoz, majd oda akartam menni megölelni a menyasszonyt, aki egyben a legjobb barátnőm, de az arckifejezésén láttam, hogy nagy baj van, arra viszont nem számítottam, ami ezután jött. Elkezdett velem ordibálni, az egész násznép előtt, hogy hogy hozhattam őt ilyen helyzetbe ezzel a ruhával! Az elején elkezdtem nevetni, mert tényleg azt hittem, hogy csak viccel, hiszen ő választotta a ruhámat. Erre azt mondta, hogy ez egy barátság teszt volt, és én csúnyán megbuktam rajta, és takarodjak a fenébe. Azonnal sarkon fordultam szinte sokkos állapotban, felkaptam a nászajándékát és eljöttem. Mit gondoltok, ki volt a hibás ebben a történetben? Azt pedig hozzátenném a sztorihoz, hogy Kate kék ruhát viselt az esküvőjén.”

A Reddit népe természetesen azonnal kifejtette a véleményét, és maximálisan Amanda pártjára állt, szerintük ugyanis Kate a valódi gonosztevő a sztoriban:

„Milyen barát az ilyen? Mármint KATE!! Képes hazudni neked, kijátszani, majd az egész nésznép előtt megalázni, csak azért, hogy te rosszul érezd magad! Undorító, és szerintem soha többé ne állj szóba vele!”

„Tipikus szociopata az egykori BFF-ed, és a helyedben én örülnék, hogy megszabadultam tőle. Félelmetes, hogy a saját esküvőjének a hangulatát is képes volt tönkretenni egy ilyen jelenettel azért, hogy megalázzon és megleckéztessen téged. Ijesztő, nagyon ijesztő!”

„Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned, de hidd el, hogy jobban jártál így! Kate soha nem volt a barátod, főleg nem a legjobb barátod! Egy igazi barát nem viselkedik így, ez teljesen abszurd... Ráadásul még csak nem is fehéret viselt könyörgöm!”

Te mit gondolsz, kinek volt igaza?
Egyértelműen Amandának, a menyasszony borzasztóan gonosz és önző módon viselkedett!
Mindentől függetlenül én soha nem választanék fehér ruhát a legjobb barátnőm esküvőjére, még akkor sem, ha erre ő maga kér...
Megosztom az eredményt

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

Sztárpárok, akik furcsa ajándékot kaptak az esküvőjükre

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.