Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez a 8+1 kötelező cipő egy nő szekrényében

Ez a 8+1 kötelező cipő egy nő szekrényében
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha elfogadjuk az a tényt, miszerint a nők legjobb barátai a gyémántok, nem is kérdéses, hogy mi követi a csillogó drágaköveket a másodikként a sorban! Hát persze, hogy a cipők!!! Én is imádom őket, így abszolút megértelek titeket, Drágáim! Szerintem is teljesen normális, ha szezononként minimum 10 párral bővül az otthoni kollekció! ;)

Ezért állítottam össze egy kis listát, amit ugyan „kötelező” címkével illettem, de igazából azt hivatott jelölni, hogy ezekkel a darabokkal minden alkalmat lefedsz, minden ruhához lesz egy darab, amit felvehetsz (ismét nem a túrázásról van szó! ;), és ki is tudod használni őket. Ha nagy gardróbtakarítás előtt álltok, vagy pont most tervezitek felturbózni a lábbeli felhozatalt (mert ugye itt az ősz és egy, de még két pár csizma sem elég...), akkor nézzétek meg, miket javaslok a szekrényekbe!

1: A klasszikus fekete tűsarkú

Nem véletlenül kezdtem ezzel a felsorolást! Ez az a fazon, ami kortól függetlenül ott kell, hogy lapuljon minden nő szekrényében! Univerzális viselet, majdnem mindenhez fel lehet venni és azonnal ultra elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének! Természetesen mondanom sem kell, hogy bőrből készül, kívül-belül, mert megérdemlitek! ;)

Kép

2: Bokapántos szandál

A késő tavasz és nyár elengedhetetlen kelléke. De! Tudjuk ugye, Hölgyek, hogy sokszor rövidíti a lábat, mert hát nem jár mindenki gazellalábakon. Ezért azt javaslom, egy bőrszínhez illő nude darabot szemeljetek ki! Mindenhez megy és még a lábatokat is nyújtja, de azért figyeljetek rá, hogy a pánt ne legyen túl vastag, mert így épp ellentétes hatást értek el. Egyszerű, letisztult, elegáns! ;)

Kép

3: Kis fekete bokacsizma

Éppen itt a szezonja! Sosem lehet elég belőle! Mindig kijön egy új fazon, egy új minta, egy picit alacsonyabb vagy magasabb sarkú.... mindig kell belőle az utánpótlás! :) Jól gondolom, ugye Drágáim??? :) Kell egy a farmerhoz, kell egy a kis fekete, irodai ruhához, kell egy bulizni, kell egy hétvégére, amiben kényelmesen lehet shoppingolni... a felsorolást a végtelenségig folytathatnám! :)

Kép

4: Mokaszin

Az első, a divatvilágban fellelhető mokaszineket az indiánok ihlették, ugyanis náluk ez tradicionális viselet. Először csak férfiakra terveztek ilyen bőr lábbeliket, aztán lassacskán a női vonal is elindult. A legnagyobb divatházak jöttek kis sorra a szebbnél szebb darabokkal s szép lassan a mindennapi divat szerves része lett. Máig nagyon népszerű fazon ez, hiszen egy jól kitalált outfittel kifejezetten csinos tud lenni, rengeteg féleképpen variálható és nagyon kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy a szivárvány szinte minden színében kapható! ;)

Kép

5: Balerina

Hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb fazon – először Audrey Hepburn tette népszerűvé, majd minő meglepő, Amy Winehouse hozta vissza az utcai divatba. Fellelhető belőle elegáns, laza, sportos, vászon és bőrből készült változat is. Szinte minden cég belecsempészi a tavaszi-nyári-őszi kollekciójába a legújabb trendeknek megfelelő darabokat. Sőt, van olyan cég, ami kifejezetten csak balerina cipőket gyárt! Sokféle stílussal variálható és pont ebben rejlik a popularitása. Nektek hány pár lapul a szekrényetekben? ;)

Kép

6: Metálos csillogás

Idén nagyon trendi volt mindenfajta metál színű lábbeli. Legyen szó lapos "rohangálósról" vagy magas sarkúról, ami egy esti rendezvényre kitűnő választás, nem nagyon lehet hibázni vele, ráadásul még egy egyszerű szettnek is glamúrt kölcsönöz. Szerintem minden korosztályban, minden évszakban megállja a helyét, legyetek bátrak ti is! ;)

Kép

7: Sportos utcai

Az úgynevezett sneakerek mindennél népszerűbbek mostanság! Mindenhez fel lehet már venni őket és annyi színkombinációban, fazonban, stílusban léteznek, mint égen a csillag. Sportosan elegáns irodai szetthez vagy a vasárnapi bevásárlós ruhádhoz is ugyanúgy felveheted. Egy kis kreativitással szenzációs szetteket állíthattok össze!

Kép

8: Lapos szandál

Egy kis nyáridézés, Édeseim!! ;;) Legyen szó bokánál megkötősről, csatosról, belebújósról, bőrről, szövetről, csillógós-kövesről, állatmintásról, egyszínűről, ez nem hiányozhat a nyári cipő felhozatalotokból!

Kép

+1: Magas szárú, lapos csizma

A tél jolly jokere, ami klasszikus és időtlen, ráadásul elegáns és kicsit sportos egyszerre, hiszen a lovagláshoz köthető a fazon. Farmerral és pólóval is felveheted, ruhával is akár, de viselheted a munkahelyeden egy csinos zakóval és blúzzal. Sok lehetőség rejlik benne, és nem nagyon tudtok hibázni vele! :)

Kép

Most biztos sorra vettétek, hogy ezekből nektek hány van meg, igaz? Ne feledjétek, hogy ezek a listák hasznosak, de mindig vegyétek figyelembe, hogy a ti életviteletekhez mi passzol leginkább. Ha viszont úgy érzitek kedvet kaptatok egy újabb pár beszerzéséhez, szerintem ne fogjátok vissza magatokat: az élet túl rövid ahhoz, hogy ne vegyétek meg AZT a cipőt! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!