A nap cikke

8 film, amelynek főszereplője majdnem otthagyta a forgatást

El tudnád képzelni a Harry Potter-filmeket Emma Watson nélkül? És A Keresztapát Al Pacino helyett valaki mással? Valószínűleg nem, pedig nem sokon múlt, hogy a film közepén új színészt keressenek a szerepekre.

Ikerlángod felismerése, avagy honnan tudhatod, hogy ő az, akit neked rendelt az ég?

Ikerlángod felismerése, avagy honnan tudhatod, hogy ő az, akit neked rendelt az ég?
Nincs kép Joy magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Azután, hogy megismerted az ikerláng szerelem jelenségét, tudd meg, hogyan ismerheted fel, hogy veletek is ez történik!

Néhány napja olvashattál itt az Ikerláng szerelemről, arról, hogy miért a menny és pokol is egyben az a kapcsolat. Sok kérdés érkezett hozzánk arról, vajon honnan tudhatod biztosan, hogy megtaláltad-e és hogy valóban az ikerlángoddal hozott-e össze a sors!

68460.w.jpg

Fotó: Europress

Ismét Bús Tímea életvezetési coach, párkapcsolati szakértő, a Duals Társkereső Iroda ügyvezetője válaszolt kérdéseinkre:

Az ikerláng felismerése annak egyértelmű, aki megélte. Ezért azt tudom mondani, hogy ha megéled, egyértelműen tudni fogod. Amíg kétségeid vannak, addig a találkozásod csak egy szép szerelem – ami akár boldogabb is lehet – de nem az ikerlángod.

7 élmény, melyek segíthetik a felismerésedet:

Ha ezeket érezted, ezeket tapasztalod, akkor nagy eséllyel, valóban az ikerlángodra találtál rá.

* A felismerés, amikor a lelkek megismerik egymást, egy különleges pillanat. Olyan energiát érzel magadban és a másik emberen, ami szinte összeforraszt titeket. Mintha köröttetek megállna az idő, eltűnne minden és mindenki. Mintha az energiátok egy egymásba fonódó örvényként venne körül. Ez így talán túl költői, de a felismerés mégis valami egészen földön túli. Úgy érzed, mintha világítanál, ennyire feltölt az új erő, hiszen innentől kezdve a társad energiája is a Te részeddé válik.

* Közben pedig azt súgja egy hang: „ő az, megtaláltam, megérkeztem.” A szeretetet érzed azon nyomban, és nem tudod megmagyarázni. Nem kell ok, hogy szeresd a párodat, elég a puszta létezése. Még semmit sem tudsz róla, de szereted, mert olyan, mintha öröktől fogva ismerted volna.

* A felismeréssel azonban a kaland épp csak elkezdődik. Innentől fogva – különösen bajban – érzékeled érzéseit távolról is. Amikor a párod rosszkedvű, szomorú, szenved, akkor a gyomrodban érzed mindezt. Tudni fogod azt is, ha Rád gondol, és amikor ráhangolódsz, szinte látod a gondolatait. Persze biztosat nem tudhatsz, ha épp nincs melletted, de nem tévedsz nagyot.

* Egyre több csoda történik majd veletek, mintha az univerzum, vagy az angyalok támogatnának benneteket és sodornának egyre közelebb és közelebb. Például, épp akkor hív, amikor rágondolsz, vagy épp azt kapod tőle karácsonyra, amire mindig vágytál, pedig sosem mondtad neki. Időnként már szinte úgy érzed, mintha „látó” lennél.

* A spirituális, lelki fejlődésetek egy új szakaszba ér és felgyorsul. A félelmeitek egyre fogynak, helyébük szeretet költözik, egyre elfogadóbbak, egyre megértőbbek lesztek. Nem ritka, hogy éles fordulat következik be életutatokban, érdeklődési körötökben, és egyre inkább érzitek a küldetést, hogy másokért tegyetek.

* Amikor együtt vagytok, szinte minden sikerül. Az út úgy nyílik meg előttetek, mintha minden csak kettőtökre várt volna. Ezt a közös energiátok egymást erősítő teremtő ereje eredményezi.

* Az életetekben szinkronesemények sora történik: mintha párhuzamosan zajlana az életetek. Például egy időben kezdtek új hobbi sportot, vagy épp neki is meggyűlik a baja a szomszédokkal, mint Neked…

A kapcsolatotok azonban nem öncélú, és nem a szerelem megélése csupán a küldetése. Nektek közös feladatotok van. Ez a közös karma megoldásán túl – valószínűleg – mások szolgálata művészetek, gyógyítás vagy tanítás útján. Ha megtaláltad azt, akit az ég így neked rendelt, ezt a spirituális feladatot is meg fogod érezni. Mindaddig azonban, míg egymás mellett végre valóban békés nyugalomba kerültök, egymással is megvívjátok a küzdelmeiteket. Mivel egymás ikrei vagytok lélekben – csak földi neveltetésetek, szokásaitok más-más értékeket adott – egymáshoz kell csiszolódnotok. A fenti csodákon felül sok olyan helyzet gördül majd elétek, melyek szenvedést, vitát hoznak, de mivel fejlődéseteket magasabb erők felügyelik, így ezeken át is fogjátok rágni magatokat.

Kívánom, találd meg, ha felkészültél rá, de ne várd szüntelen, vagy feltétlenül, mert sokszor egy nem-ikerláng szerelem szebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet tud adni.

Ismerd meg szakértőnket, aki mostantól minden héten ír majd nekünk párkapcsolati témában!

68459.w.jpg
Bús Tímea

életvezetési coach, párkapcsolati szakértő, a Duals Társkereső Iroda ügyvezetője

„Szerencsés embernek mondhatom magam, hiszen munkám során mindig is emberekkel foglalkoztam, ez nagyon fontos számomra. Társkereső Irodámat, a Duals-t is azzal a szándékkal alapítottam, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, megtalálni a harmonikus párkapcsolatot és a boldogságot. Ennek immáron nyolc éve, s mondanom sem kell, a téma rengeteg tapasztalatot adott. Felismertem, hogy a sikertelen társkeresésnek sokszor összetettebb okai vannak, mintsem azt gondolnánk. Elkezdtem hát tudatosan képezni magam, hogy minél sokrétűbb ismerettel segíthessem, eleinte csupán a Duals Társkereső közönségét, majd számos szakmai, személyiségfejlesztő tréning után, elvégezve az egészség és életvezetési coaching, valamint a mentálhigiénés segítő szakember képzést, párkapcsolati mediátorként és kineziológusként újabb-és újabb módszereket felfedezve és alkalmazva ma már széles rétegnek nyújtok személyre szabott támogatást álmaik megvalósításában, az egyéni célok, és a vágyott harmonikus élet elérésében és nem utolsó sorban a tartós, boldog párkapcsolat kialakításban.”

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok
8 film, amelynek főszereplője majdnem otthagyta a forgatást

El tudnád képzelni a Harry Potter-filmeket Emma Watson nélkül? És A Keresztapát Al Pacino helyett valaki mással? Valószínűleg nem, pedig nem sokon múlt, hogy a film közepén új színészt keressenek a szerepekre.

Még nem vagytok házasok, de már együtt éltek? Ennek van egy óriási hátulütője

Kutatók szerint az együttélésnek van egy negatív hatása a kapcsolatra, amit a legtöbb páros csak későn vesz észre.

Gyakorlatok farizomra, amiket naponta végezhetsz

Azt tudjuk, hogy a futás szempontjából muszáj kellő mennyiségű időt szánni a farizmok erősítésére, hiszen így elkerülheted a sérüléseket.

Szinte hihetetlen! 7 dolog, ami húsz éves lesz 2019-ben

Gondoltad volna, hogy 2019-ben az alábbi hét dolog ünnepli huszadik születésnapját? Ha meglátod, melyek ezek, szinte el sem hiszed, hogy ilyen gyorsan elrepült az idő.

Nincs hatékonyabb stresszűző a mosogatásnál!

A december elég stresszes tud lenni, de tudunk egy jó fesztültségoldó módszert is, ami ráadásul hasznos!

Wait, what?! - ByeAlex azt hitte, trollkodás áldozata lett, de nagyot nézett, amikor kiderült az igazság…

Ha péntek, akkor Wait, what?! - ezúttal pedig nem más, mint ByeAlex látogatott el hozzánk, hogy a waitwhatterekkel közösen kivesézzenek mindent, ami X-Faktor! USNK, Stolen Beat, Tóth Andi és Mirjam - csak néhány azok közül, akikről mindenkinek megvolt a véleménye. És ez még nem minden: az új adásban egy ismerős arc is feltűnik, ami nem kis riadalmat okozott a párosok között…

Pénztárcakímélő tippek az ünnepekre – így ne verd magad adósságba

Megvetted már a karácsonyi ajándékokat? Kitaláltad már az ünnepi menüt? Tudod, hogy mennyi kereted van összesen mindenre? És azzal tisztában vagy, hogy minél tovább halogatod a teendőket, annál rosszabbul jársz majd anyagilag?

Lesznek meglepetések: ők a legjobban fizetett modellek 2018-ban

A Forbes idén is összeállította a legjobban kereső modellek listáját. Ezek a gyönyörű nők nem csupán híresek, a világ legnagyobb kifutóit uralják, és még egy csinos kis bankszámlával is büszkélkedhetnek.

Kristen Bell férjét megcsalással vádolják - reagált rá

Nemrég olyan hír látott napvilágot, ami szerint Dax Shepard megcsalta Kristen Bellt, amikor együttjártak, de még nem voltak házasok…

Mint egy hercegnő: Iszak Eszti élete egyik legszebb napján mesés ruhakölteményben pózolt

Vajon mire gondolhat egy modell, miközben kattog a kamera, és csodásabbnál csodásabb fotók készülnek éppen róla? Iszak Eszti nemcsak ezt, hanem azt is elárulta a JOY januári számának fotózásán, hogy mennyire kell odafigyelnie arra, mit eszik.

5 gyerekszínész a Harry Potterből, akiknek az élete jelentősen megváltozott azóta

Még csak gyerekek voltak, amikor a Harry Potter-filmekben szerepet kaptak, mára viszont már mind felnőttek. Megmutatjuk, mit csinálnak a film híresebb mellékszereplői.

Intim fotó miatt támadják a kommentelők Istenes Bencét

Nagyon aranyos képet tett közzé Istenes Bence, de sok kommentelőnek más volt a véleménye róla.

Eladó a Holiday című film legendás háza

Neked is a kedvenc karácsonyi filmed Jude Law, Cameron Diaz, Jack Black és Kate Winslet romantikus alkotása, a Holiday?

Harry herceg aggódik felesége miatt

Harry herceg kezd kiborulni a Meghan hercegnéről szóló nem éppen jóindulatú pletykák miatt.

Elképesztően cuki karácsonyi portrén pózol Vilmos herceg és családja

Kész, ez már tuti: a cukiságmérő most mindenkinél ki fog akadni. Nézd meg te is a hercegi pár aranyos karácsonyi fotóját.

Ruby Rose kórházba került Budapesten

Az ismert színésznő egy ideje Budapesten forgat. Egy kellemetlen baleset miatt egy magyar kórházat is meg kellett látogatnia.

Egy kis átalakulás: Hailey Baldwin rövidre vágatta haját

Hailey Baldwin úgy döntött, kicsit elege van a hosszú hajból, ezért beült a fodrász székébe, és egészen rövidre vágatta frizuráját.

Angelina Jolie meghökkentő dolgot mondott egyik gyerekének Brad Pittről

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek három örökbe fogadott, és három vér szerinti gyermeke van. A válás során viszont egyikük kapcsolata nagyon megsérült Braddel, méghozzá Angelina miatt.

Kísérlet: 2 hétig nem aludtam a mobilommal egy szobában, és ennek meg is volt a hatása

A telefonod bizonyítottan befolyásolja az alvásod minőségét, én pedig le is teszteltem, mi történik, ha a mobilt száműzöm a hálószobából.

JOY 12 LAPSZÁM

Csak 2940 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem