Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ma van az év legkülönlegesebb napja: legközelebb 200 év múlva kerül sor hasonlóra

Ma van az év legkülönlegesebb napja: legközelebb 200 év múlva kerül sor hasonlóra

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem véletlen, hogy te is máshogy érzed magad ezen a napon!

Az biztos, hogy spirituális szempontból a mai nap igazán különleges, ugyanis csupa kettesből áll össze ez a dátum. 2022.02.22-höz hasonlóra 200 év múlva készülhetnek az emberek (utoljára hasonló pedig 2011.11.11-én volt), úgyhogy nem csoda, hogy most sokan figyelmeztetnek arra, milyen óriási energiák járhatnak át minket!

Kezdjük is az elején: magát a 22-es számot mesterszámként vagy angyalszámként emlegetik, és a tény, hogy ebben a dátumban mindjárt kettő is van, arra utal, hogy a kettőség, a párkapcsolatok és az egyensúly kerülnek középpontba. Nem is kicsit! Az energiák, amelyek felszabadulnak, arra motiválnak téged, hogy dolgozz együtt másokkal; legyen az a párod, egy barátod vagy a kollégád, most érezni fogod, hogy egységben van meg igazán az erő! Szakértők szerint azok, akik döntéshelyzet elé kerültek, és nem tudják, merre haladjanak tovább, ezen a napon végre megkapják a választ (akár karrier, akár párkapcsolati kérdésük van). Amikor ugyanis a dátumban egy mesterszám jelenik meg, figyelnünk kell, mert az univerzum üzen nekünk egy bizonyos témával kapcsolatban.

A 2-es szám előnye, hogy amikor megjelenik, nemcsak a kettőségre hívja fel a figyelmedet, hanem arra is, hogy mindennek két oldala van. Észreveszed, hogy fontos objektíven megítélni mindent, és egy csapatban dolgozni másokkal; mert egyedül nem fogod megtalálni azt a lelki békét és boldogságot, amit keresel.

A kettes számot egyébként a Főpapnő tarot kártyával is egybekötik.

Ő az intuíció vagy finom érzékek által megszerzett misztikus tudás őrzője, aki megérti a kettőségben vagy ellentétekben rejlő erőt. Jelen van egy istennői tulajdonság is, amely az együttműködés fontosságát hozza magával.

És hogy mit is érdemes csinálni 2022.02.22-én, hogy igazán kihozd a maximumot ebből a spirituálisan különleges napból? Ha valamin összekaptok a pároddal, ahelyett, ahogy általában reagálnál, kérdezz tőle, és próbáld meg magad a cipőjébe képzelni. Ma ez különös meglátásokhoz vezet el téged! Sokak szerint egyébként ilyenkor érdemes bemutatnod két olyan barátot is egymásnak, akik szerinted jó párost alkothatnának!

Magadra ismertél?

Galéria / 4 kép

A 4 legromantikusabb csillagjegy

Megnézem a galériát

Forrás: Bustle

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.