Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Túlélési útmutató: a retrográd Merkúr sok problémát hoz magával 2022-ben

Túlélési útmutató: a retrográd Merkúr sok problémát hoz magával 2022-ben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A retrográd Merkúr idén is kifejti hatásait, így nem árt már most felkészülnöd, mire számíthatsz!

A cikket készítette: Melinda - Dahut Asztrológia

Az év során négy alkalommal is hátráló mozgást (látszólag) folytat a Merkúr a Nap körüli pályáján. A Merkúr az asztrológián belül a kommunikáción, a kereskedelmen, a rövidebb távú utazásokon, szomszédokon, tanulmányokon, közlekedésen és az üzenetküldésen uralkodik. Így már nem is meglepő, ha azt mondom, hogy ebben az évben feltűnően sokszor tapasztalhatunk zavarokat a fentebb említett életterületeken!

gif

Mit hozhat az előttünk álló év a Merkúr tekintetében? Kommunikációs zavarokat, lefagyhatnak az üzenetküldő szolgáltatások, megeshet, hogy az automata nem adja ki a pénzt, az autódban az akkumulátor megadja magát, ráadásul félreértésekre, félreküldött csomagokra/üzenetekre, utazási/közlekedési problémákra, technológiai gondokra készülhetsz. És bizony az is könnyen lehet, hogy több nézeteltérésre kerül sor közted és a szomszédaid között.

Amit tanácsolni tudok egy ilyen égi állás alatt, az az, hogy készíts mindenről másolatot, mert az eredeti példány elveszhet. Gondold át jól, hogy mikor mit mondasz, mert nagy eséllyel a legrosszabbkor mondod a legrosszabbat.

2022-es Retrográd Merkúr dátumai:

  • Január 14. - Február 03. Hatása alatt felbukkanhattak az életedben az exeid, ezzel zavaros helyzeteket okozva. A pénzügyek sem a legjobb módon alakulnak.
  • Május 10. - Június 03. Hatása alatt nehéz lesz a jelen pillanatot megélni, mert folyamatosan a múlton rágódhatsz. Ne félj attól, hogy megváltozik az életszemléleted, hozzáállásod az élet egyes területeivel kapcsolatban. Nyugodtan menj bele az új helyzetekbe, lépj ki a komfortzónádból!
  • Szeptember 9. - Október 02. Olyan helyzeteket dobálhat eléd az élet, melyeken keresztül megtanulod értékelni, elfogadni, megismerni teljes valójában a partneredet, megtanulod hogyan kell viszonyulni másokhoz. Világosan és lényegre fókuszálva kéne beszélgetni másokkal, hogy ne legyen félreértés.
  • December 29. - 2023. január 18. Azt érezheted, hogy nincs időd semmire, ami arra fog ösztönözni, hogy rendszerezd a dolgaid, átszervezd a napjaid.

A nagy pénzhoroszkópodat is elolvashatod!

Galéria / 12 kép

A nagy 2022-es pénzhoroszkóp: ezt tartogatja számodra anyagilag a következő év

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.