Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A csillagjegy, akinek 2022 mindent megváltoztat: az alábbi jegy óriási átalakuláson megy keresztül

A csillagjegy, akinek 2022 mindent megváltoztat: az alábbi jegy óriási átalakuláson megy keresztül

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Van, akire kifejezetten nagy átalakulások várnak idén.

2022 mindannyiunknak új dolgokat tartogat, függetlenül a csillagjegyünktől. De ha szeretnéd egy kicsit előre sejteni, körülbelül mire számíthatsz, bizony érdemes elolvasni a horoszkópod előrejelzéseit! A nagy pénzhoroszkópunk például felfedi, mi mindenre készülhetsz az elkövetkező évben, sőt, már azt is elárultuk, melyik az a csillagjegy, akinek 2022 óriási szerelmet hoz magával:

Most pedig egy másik jegyről szeretnénk beszélni, akinek, ha nem is (csak) szerelmi téren, de nagy változásokra kell készülnie. Ez a bizonyos zodiákus nem más, mint a

Skorpió,

aki számára 2022 olyan újdonságokat tartogat, amelyekre nem is gondolt volna! Ilyen év, mint ami rá vár, csak néhányszor adatik meg életünk során, ám ahhoz, hogy ezen a különleges folyamaton végig tudjon menni, el kell engednie bizonyos dolgokat. Múltbeli sérelmeket, fájdalmas emlékeket, személyeket, akikhez feleslegesen ragaszkodik már; mert csak így sikerülhet megtalálnia új, valódi önmagát.

gif

2022-ben ugyanis a Skorpió biztos, hogy egészen új oldalát ismerheti meg, ha végre elengedi azokat, amik (és akik) visszahúzzák őt. Ez rengeteg kaput nyit meg számára az elkövetkező 12 hónapban, nem csak a karrierjében (de ott is!), hanem új kapcsolatok, barátok, lehetőségek terén is. Az a személy, aki elkezdi ezt az évet, biztosan nem ugyanaz lesz, aki december 31-én lezárja azt! Nem szabad meglepődni, ha mindeközben a Skorpió néha azt érzi, hogy legszívesebben bezárkózna, mert nem találja a helyét, hiszen ez is része a változásnak!

A szakértők néhány fontos dátumra is felhívták a Skorpiók figyelmét: ilyen a május 10., hiszen mostantól egészen eddig a kreativitás és a szenvedély kerül a középpontba nála, megfűszerezve azért némi drámával. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb szerelemre, egy fantáziát igénylő projektre kell készülnie, utóbbi pedig felhívja mások figyelmét tehetségére. Május 19. és október 28. között pedig ideje, hogy a nagy életmódváltásra is sort kerítsen a Skorpió, mert ez az az időszak, amikor a kitartása tényleg hosszú távra szól. Ekkor tud igazán sokat változtatni az egészségén, ami lelkileg is új utakra indítja őt.

A lényeg, hogy 2022-ben a Skorpió képes legyen magát előtérbe helyezni!

Olvasd el ezt is!

Derítsd ki azt is, vajon az alábbi listában benne vagy-e!

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akinek egy nagyobb akadállyal kell szembenéznie a közeljövőben

Megnézem a galériát

Forrás: mindbodygreen.com

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!