Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

8 pasitípus, amit legjobb, ha elkerülsz!

8 pasitípus, amit legjobb, ha elkerülsz!

november 29

kos 03.21 - 04.19

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét csak azért, hogy...

bika 04.20 - 05.20

Olyan helyzetben találod magad, amely elég ismeretlen és...

ikrek 05.21 - 06.21

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően...

rák 06.22 - 07.22

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből az irányítás, kezded...

oroszlán 07.23 - 08.22

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat a számodra,...

szűz 08.23 - 09.22

Akad valaki a környezetedben, akinek minden megnyilvánulása kifejezetten...

mérleg 09.23 - 10.22

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő...

bak 12.22 - 01.19

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd...

vízöntő 01.20 - 02.18

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség...

halak 02.19 - 03.20

Bármilyen dologba vágod a fejszédet, szükséged van arra,...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Mr. Tökély vagy hétpróbás gazember? Sok férfi csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, amikor nekünk már túl késő. Nyolc JOY-olvasó történetéből kiderül, az eleinte klassznak tűnő pasi nem feltétlenül főnyeremény.

23713.w.jpg

Fotó: Europress

Az álompasi néha...

…gyáva!

Viktória (32 éves), építész
„Feladtam érte az otthonomat és a munkámat – aztán szakított velem!”

Két és fél évvel ezelőtt, az interneten keresztül ismertem meg Tamást (34). A fotó alapján nem volt kifejezetten a zsánerem, de a levelei lenyűgöztek. Teljesen más volt, mint a többi jelentkező, mindenkit kiütött a nyeregből. Viccesen, laza stílusban írt. Ráadásul nem tett kétértelmű célzásokat, amit a férfiak többsége előszeretettel gyakorol. Az első telefonbeszélgetést követően mindkettőnk számára nyilvánvalóvá vált: egy hullámhosszon vagyunk, és minél hamarabb személyesen is találkoznunk kell egymással!” Két hét levelezés után Tamás el is utazott Vikihez, és végre sor került az első találkozóra. „Kellemes estét töltöttünk együtt, de semmi több. Meg sem fordult a fejemben, hogy másodjára is randizzunk. Vele ellentétben, én egyáltalán nem zsongtam be! Ő azonban szabályosan ostromolni kezdett: folyamatosan bókolt, és azt kérdezgette: Mikor láthatjuk viszont egymást?

Három hét elteltével már egy pár voltunk – legalábbis szerinte, részemről ez az egész pusztán flört volt. Aztán elutaztam a barátnőmmel Thaiföldre, és a háromhetes távollét során rá kellett jönnöm, hogy borzasztóan hiányzik Tamás. A hazaérkezésem napjától kezdve elválaszthatatlanok lettünk.” A távolság sem jelentett számukra akadályt: hol Tamásnál, hol Vikinél töltötték a hétvégéket, hétközben pedig órák hosszat telefonáltak esténként. „A hetedik mennyországban éreztem magam, folyton az járt a fejemben: ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen!” Tamásnak nagyon klassz állása volt a szülei cégénél. Mindig figyelmes, gyengéd és nagyvonalú volt Vikivel. Nem csoda, hogy a lány barátai és szülei azonnal a szívükbe zárták az újdonsült udvarlót. „Tökéletesen kiegészítettük egymást. Az utazás volt a közös szenvedélyünk. Havonta egyszer kiruccantunk valahová hétvégén, bejártuk Párizst, Londont és más városokat. Mindketten szeretünk sportolni, kiváltképp síelni és kocogni. Tamástól kaptam kedvet a 10 km-es városi futóversenyhez is (akkoriban már több maratonon is túl volt).”

15+1 (i)gazság a férfiakról

Másfél év után, 2006 őszén komoly elhatározásra szánták el magukat: Viktória felmondja az albérletét és a jól fizető állását, hogy Tamáshoz költözhessen. „Nehéz döntés volt, de 100 százalékig biztos lehettem abban, hogy ő életem párja.” Márciusban eljegyezték egymást és 2007 szeptemberére tervezték az összeköltözést. „Minden tökéletesnek tűnt, egészen a költözés előtti hónapig. Már beadtam a felmondásomat, megrendeltem a bútorszállítókat, nagyjából bedobozoltam a holmijaimat.” Az utolsó napokban Tamás furcsán viselkedett, és elutasító volt Viktóriával szemben. A lány vallatóra fogta – jobb híján telefonon –, de Tamás összevissza hablatyolt. Arra a kérdésre, hogy szereti-e még, azt felelte: „Nem tudom!” Viktória pánikba esett. Mi történhetett? Épp most – az utolsó pillanatban – akar kiszállni és visszacsinálni az egészet? „Remegő hangon arra kértem, hogy még aznap este jöjjön el hozzám.” Órákkal később Tamás meg is érkezett. Olyan rideg volt, mint egy jégcsap, majd érzelemmentesen kijelentette: „Nem költözhetsz hozzám, és a jövő évre tervezett esküvőből sem lesz semmi.

Elbizonytalanodtam érzelmileg.” Mint kiderült, az olaszországi üzleti úton Tamás megismerkedett valaki mással. „Hihetetlen, milyen gyáva alak: augusztus közepén teljes lelki nyugalommal szemlélte, amint felmondok a munkahelyemen, pedig akkor már egy hete ismerte a másik nőt! Egy világ dőlt össze bennem, teljesen besokalltam. Mielőtt végleg elment, térden állva esedezett a bocsánatomért – feleslegesen. Tele voltam gyűlölettel és megvetéssel: Soha nem bocsátok meg! – kiabáltam utána. A pokol fenekére kívántam.” A szakítást követő hetekben Viktória csak árnyéka volt önmagának: a nap 24 órájában bőgött, nem tudott enni, inni, aludni és még kevésbé egyedül lenni. Szerencse a szerencsétlenségben: visszakapta az otthonát és a munkáját is. „Ez volt életem legszörnyűbb élménye. Fogalmam sincs, képes leszek-e valaha is megbízni egy férfiban. A történtek ellenére erősebbnek érzem magam, mint valaha, és biztos vagyok abban, hogy egy napon megtalálom álmaim pasiját.” Tanulság: „Soha nem szabad mindent feladni egy pasiért – a házasság sem garancia.”

Vallanak a pasik: Szexjátékok férfi szemmel

…önző!

Karolina (28), jogi asszisztens
„Nála én voltam az utolsó a sorban”

Karola és András (28, bankár) között villámgyorsan alakult minden. „Hat héttel az első csók után már össze is költöztünk.” András keményen dolgozott a munkahelyén, építette a karrierjét. Munka után pedig hetente négy alkalommal bokszolni járt. Karola eleinte normálisnak találta, hogy párja olyan sokat sportol: „Azt gondoltam, majd hétvégén pótolunk mindent.” De Andrásnak akkor sem jutott ideje a barátnőjére. Újra és újra meghiúsította a közös programokat, és csak a haverjaival járt el szórakozni. „Közben én valamelyik baráti pár társaságában ücsörögtem, akikkel egyébként négyesben lett volna programunk. Elegem lett a részvétteljes pillantásokból és a sok kérdésből, olyan megalázóak voltak!” András az utazásokat is hasonlóan tervezte – Karolina nélkül.
A lány anyjának ötvenedik születésnapja előtti estén András bejelentette: „Reggel Svájcba utazom, hogy végre kipihenjem magam!” Ez volt az utolsó csepp a pohárban – Karolina levonta a következtetést és végérvényesen lezárta az András-ügyet!” Tanulság: „Ha egy fickónak nem jut hetente két estéje a szerelmére, akkor nem ő az igazi!”

Tudj meg mindent az új szexstílusról, az ajakrúzs-szexről!

…sunyi!

Antónia (21), diák
„A barátom nem vállalt fel!”

Olivér (33, üzletember) négy évvel ezelőtt figyelt fel Antóniára az egyik közös barátjuk szülinapi buliján. Amint megpillantotta, rögtön ráhajtott, Antónia pedig hamarosan beleszeretett: „12 évvel idősebb volt nálam. Imponált, hogy egy ilyen tapasztalt férfi komolyan vesz! Tudta, hogy
ő az első férfi az életemben, és türelmesen kivárta, amíg készen álltam a dologra. Nyilvánvaló volt számomra, hogy komolyan gondolja. De az ismerőseink közül senki nem tudhatott rólunk. A nyilvánosság előtt mindig úgy tett, mintha nem is ismernénk egymást.” Ha a diszkóban Antónia hozzáért a barátjához, Olivér gorombán rászólt: „Ne lógj rajtam!” „Csak egyszer merészelt a nyilvánosság előtt megcsókolni – akkor is 100 km-re az otthonunktól.” Antónia nemrég a sarkára állt és úgy döntött, ennél még egyedül is jobb. Tanulság: „Ha a barátod megtagad a nyilvánosság előtt, jobb, ha azonnal leírod!”

Reménytelen a pasid? Változtass rajta! Íme 5 nő tuti tippje!

…lusta!

Alíz (23), médiareferens
„Az én pénzemből élt”

Dávid (23) 2004 nyarán szólított le a Balaton-parton. Azonnal megtetszett nekem, jóképű és kedves volt. Eleinte nem zavart, hogy nincs pénze, hiszen még tanult (PR-osnak készült). Még a fölött is szemet hunytam, hogy folyton kölcsönkért valakitől – többnyire tőlem. Nem sokkal később hozzám költözött. Esze ágában sem volt bérleti díjat fizetni vagy legalább beszállni a házimunkába. Ráadásul továbbra is folyamatosan kunyerált: tőlem és a barátaitól.” A pénzt a passzióira költötte, sörözött és bulizott. „Soha nem dolgozott vagy végzett házimunkát, de a kölcsönkapott pénzből három napra Párizsba utazott – nélkülem! Két és fél éven keresztül csináltam ezt az egészet, több százezer forintom bánja.” Tanulság: „Ha egy férfi ismétlődően pumpol téged, azonnal küldd el a pokol mélyére!”

14 jel, ami arra utal: a pasid túlságosan környezetbarát

…telhetetlen!

Szilvia (30), saját marketingügynökséget vezet
„Négy nője volt egyszerre”

Elegem van a férfiakból! – mondja Szilvia, aki a Bencével (39) átélt tapasztalatai óta nem is gondol a szerelemre. Nem csoda, hiszen a történetük végén teljesen elvesztette a bizalmat a férfiakban. Szilvia 2005-ben, egy farsangi bulin ismerte meg Bencét, aki luxusautók forgalmazásával foglalkozik. „Azonnal elmesélte, hogy még együtt lakik a volt barátnőjével, akivel csak a közös gyerekükre való tekintettel osztoznak a lakáson. A kapcsolatuknak azonban már jó ideje vége. Hittem neki. Mivel nem akartam tönkretenni egy kisgyerek életét, nem is volt kérdéses számomra, miért mindig nálam találkozunk. Jól megvoltunk együtt. Még akkor is, amikor mindkettőnk tele volt feszültséggel a munkája miatt, vagy épp sokat voltunk távol egymástól egy-egy üzleti út végett.

Nagyon figyelmes volt velem, és már-már normálisnak találtam, hogy mással él együtt. Bár szerettem volna összeköltözni Bencével, kibírtam, hogy a kislánya mellett marad, mert úgy gondoltam, a gyerek hozzá is tartozik!” Egy idő után felbukkant még egy ex az életében: „Gyakran beszélt vele telefonon, de azzal magyarázta a dolgot, hogy szegény nőt nagyon megrázta a szakítás, amit a mai napig nem tudott feldolgozni. Ezt is toleráltam.” Szilvia egy éven át felhőtlenül boldognak érezte magát Bence mellett – többek között azért, mert fogalma sem volt arról, hogy nem ő az egyetlen. Egyik nap azonban felhívta őt ez a második ex. „Azt állította, hogy még mindig együtt vannak Bencével, aki egyébként nem csak a lakását osztja meg gyermeke anyjával. Ráadásul kiderült, hogy rajtuk kívül jó ideje egy fiatalabb szeretője is a színre lépett. Tehát én lennék a négyes számú nő?! Egyikünk sem tudott a másikról. Kizárólag a telefonáló csaj volt képben.” Amikor Szilvia magyarázatot követelt Bencétől, a férfi meg sem próbálta tagadni a dolgot: „Jó pasi vagyok, akinek változatosságra van szüksége az ágyban.” Szilvia azon nyomban szakított vele, és jó tanácsként azt mondta neki, hogy járjon inkább pszichoterápiára. Tanulság: „A bizalom jó, egy kis kontroll még jobb – még ha az ember lánya halálosan szerelmes is.”

8 sorsfordító hívás, 8 újjáéledt szerelem története

…hűtlen!

Melinda (25), szabász
„Hazudott nekem és meg is csalt”

Néhány éve – 2002 végén – snowboardozás alkalmával ismerkedtek meg egymással. Már az odautazás során is feltűnt Melindának Marci (28). „Az első forralt borozás közben pedig teljesen belezúgtunk egymásba! Akkoriban még gyakornok voltam, ő azonban már évek óta dolgozott – így már az elején megengedhettünk magunknak egy gyönyörű loft-lakást. Mindenünk megvolt és szuperül megértettük egymást. Aztán, három és fél évvel később megcsalt – egy mallorcai pasihétvégén. Kiderült, és ő esküdözött, hogy csak egyszeri eset volt. Könyörgött a bocsánatomért. Nem sokkal később új állást kaptam, ami miatt egy évre másik városba kellett költöznöm. Hétvégenként utaztam haza Marcihoz. Feltűnt, hogy az ágynemű mindig frissen van húzva és a közös fényképeink helye is hétről hétre változik. Többféle módszerrel próbáltam szóra bírni, de ő mindig hárított. Elhatároztam, hogy csapdát állítok neki. Egy szombat éjjel, mikor szórakozni mentünk, azt mondtam, fáradt vagyok, és elindulok haza. Valójában viszont fedezékbe vonultam, és onnan kémleltem. Kisvártatva egy másik lánnyal kéz a kézben eltűnt a mosdók felé.” Tanulság: „Ha egy férfi túl sűrűn vált ágyneműt, nem árt az óvatosság!”

Ezt tedd, ha más nyelven beszél a pasid!

…jellemtelen!

Daniella (36), közvetítő

Daniella különös ajándékkal távozott a Simonnal való kapcsolatból: egy kislánnyal, Zsófival (7). „Amikor egymásba szerettünk, Simon nagyon nagy hatással volt rám. Világlátott férfi, igazi úriember, nagy hatalmú producer. Két hónappal később Rómába utaztunk, majd a Maldív-szigetekre és Németországba. Leghőbb vágya az volt, hogy összeházasodjunk és én legyek a gyermekei anyja. Új lakásba költöztünk, egy valódi luxusotthonba. Simon teljesen meg volt őrülve: vagy harminc terhességi tesztet vásárolt, hogy naponta tudjam ellenőrizni, sikerült-e a családalapítás! Nemhiába – nem sokkal később teherbe is estem, és a boldogságunk tökéletes volt!” Simon briliánsgyűrűt ajándékozott Daniellának, amelybe belegravíroztatta, hogy „Örök szerelemmel”. A lánykérés után azonban fény derült Simon svindlijére. „Egyik délután véletlenül a kezembe került Simon útlevele. Gyanútlanul kinyitottam, hogy megnézzem a fényképet. Képtelen voltam felfogni, amit láttam: még csak 23 éves! Azt állította, hogy ugyanannyi idős, mint én, tehát 28. Egy ilyen fiatal fiúval soha nem jöttem volna össze – ezt ő is pontosan tudta. Azt mondta, hogy az útlevelében véletlenül írták el a születési dátumot, de nem volt kedve utánajárni. Minden kételkedés nélkül hittem neki.” A terhességem alatt Simon teljesen megváltozott, egyre később járt haza. „Egy napon – már a nyolcadik hónapban jártam – hirtelen azzal állt elő, hogy a kapcsolatunk mégsem olyan, mint amilyenre vágyott, és szakítani szeretne velem. Ezzel sarkon fordult, és elment.” A csalódás ellenére Daniella állítja: „Boldog vagyok, hogy megszületett Zsófi. Ő a legfontosabb számomra az életben!” Tanulság: „Nézd meg legalább az útlevelét, mielőtt vállalod a házasságot és a gyereket!”

Felhív a pasi - vagy nem?

…a mama pici fia!

Szabina (33), szociálpedagógus
„40 évesen még mindig az anyjánál lakott”

Fülöp klassz pasi, magas, izmos és jól néz ki. Amint szóba elegyedett Szabinával az egyik szórakozóhelyen, nyilvánvaló volt, hogy lesz köztük valami: „Azonnal találtunk közös témát, hiszen mindketten a sport megszállottjai vagyunk. Fülöpnek saját fitneszterme van, és én hetente többször is jártam edzeni. Persze számtalan más témában is egy hullámhosszon voltunk.” Szabinát csupán egyetlen dolog zavarta, de az a kezdetektől fogva: „Elmesélte nekem, hogy egyetlen kapcsolata sem tartott tovább három hónapnál – és hogy még mindig az anyjával él. Átmenetileg sem költözött el soha és a jövőben sem áll szándékában.” Ha a pár kettesben szeretett volna lenni, akkor csak Szabina lakásába vagy Fülöp fitneszstúdiójának egyik szobájába tudtak visszavonulni. „Erről a témáról egyszerűen képtelenség volt beszélni vele. Azonnal magába zárkózott. Az anyja tabu témának számított. A mai napig azt sem tudom, egyáltalán hogy néz ki.” Szabina csak annyit tud, hogy Fülöp anyja mindent megtesz a fiáért: mos, vasal, főz és takarít. Amikor egyik nap Fülöp azt mondta: „Ha egyszer megnősülök, akkor csak egy latin nő lehet a választottam, aki mindenben alárendeli magát.” Erre a kijelentésre Szabina rálépett a vészfékre, és azonnal lelépett. Tanulság: „El a kezekkel az olyan 30 feletti pasitól, akinek még soha nem volt hosszabb kapcsolata és/vagy még mindig anyucival lakik.”

Még több szerelem - szex témájú cikkért kattints IDE!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

november 30

kos 03.21 - 04.19

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét csak azért, hogy...

bika 04.20 - 05.20

Olyan helyzetben találod magad, amely elég ismeretlen és...

ikrek 05.21 - 06.21

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően...

rák 06.22 - 07.22

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből az irányítás, kezded...

oroszlán 07.23 - 08.22

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat a számodra,...

szűz 08.23 - 09.22

Akad valaki a környezetedben, akinek minden megnyilvánulása kifejezetten...

mérleg 09.23 - 10.22

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő...

bak 12.22 - 01.19

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd...

vízöntő 01.20 - 02.18

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség...

halak 02.19 - 03.20

Bármilyen dologba vágod a fejszédet, szükséged van arra,...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Parfümmel lepnéd meg a szerelmed? Mutatjuk 2020 legcsábítóbb férfi illatait, melyekkel nem nyúlhatsz mellé

Az illat azért is jó ajándék, mert azzal tulajdonképpen magunkat is meglepjük - hiszen jó pár hónapig érezhetjük a vadító illatot, mikor a szerelmünk nyakába bújunk. Mutatjuk az idei év legjobbjait!

Kép

Hasznos ajándékok, amikért odáig lesznek a mozgás szerelmesei

Ezek a meglepetések biztos nem lesznek visszacserélve karácsony után!

Kép

Egyéjszakás sorozatok, amik elviselhetőbbé teszik a karantént (is)

2020-ban a sorozatok rabjai lettünk. Összegyűjtöttünk néhányat közülük, melyeket semmiféleképpen nem érdemes kihagyni ebben az évben! Az ÉVA Magazin cikke.

Kép

"Miután kigyógyultam a koronavírusból, az alábbi különös dolgot vettem észre"

Még szakértők sem tudják, pontosan milyen hatással van a szervezetre hosszabb távon a koronavírus.

Kép

Napi horoszkóp november 29.: az Oroszlánok érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatnak, a Mérlegekre nagy meglepetés vár

A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép

Lepd meg divatrajongó ismerőseidet szuper ajándékokkal karácsonykor

Legyen tied a legtrendibb ajándék a fa alatt, amit még a pénztárcád se fog megbánni!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem