Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 alkalom, amikor a vidám sorozatok megható fordulatot vettek

sorozat,szomorú
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Facebook
Twitter
Pinterest
Néha még a legviccesebb sorozatokban is megváltozik a hangulat, és olyan jeleneteket láthatunk, amiket nem lehet könnyek nélkül kibírni. Az alábbiakban hat ilyen példát hoztunk el!

Időnként még a legviccesebb sorozatokban is vannak olyan epizódok, amelyek komoly témát járnak körbe, és arra a kis időre nem a nevetés kerül a középpontba. Valószínűleg most neked is rögtön az Így jártam anyátokkal jutott eszedbe, hiszen a 9 éven át futó műsorban nem egyszer láthattunk megható jeleneteket, amiket nem lehetett könnyek nélkül kibírni. Most el is hoztunk hat sorozatrészt, ami teljesen váratlanul lett sötétebb, depresszívebb, és vagy éppen rendkívül megható 20-40 perc erejéig.

1. Tuti Gimi

A Tuti Gimi nem nevezhető vígjáték sorozatnak, hiszen számtalan drámai fordulatot, megható történetet láthattunk benne. Azonban az egyik legsötétebb részre a harmadik évadban került sor, amikor az iskola egyik diákja, Jimmy fegyvert hoz az iskolába, hogy bosszút álljon azokon, akik gúnyt űztek belőle. Az egész epizód nagyon szívszorító, és egyúttal a sorozat egyik legfontosabb részévé nőtte ki magát. Egyébként a készítők is sokáig gondolkodtak is azon, bevállalják-e az érzékeny témát.

2. Dokik

A vígjáték sorozatban is számtalan alkalommal vettek elő komoly témákat, az egyik legszomorúbb rész pedig egyértelműen az, amikor Dr. Cox egyetlen éjszaka alatt három beteget veszített el. A kórházban ugyanis meghalt egy beteg, és hárman épp szervátültetésre vártak, így hogy időt nyerjenek, a komolyabb vizsgálatokat kihagyva sort kerítettek az átültetésre. Csak utólag derült ki, hogy a donor veszettségben szenvedett, és végül mindhárom beteg meghalt. Dr. Cox reakciója, és az alatta lejátszott zene mai napig minden rajongó emlékezetében élesen él.

3. Így jártam anyátokkal

A sorozatban egy egész epizódot szenteltek annak, hogy nem Ted, hanem Robin mesél gyermekeinek arról, hogyan ismerkedett meg apjukkal, Barney-val. A rész során végig azt hittük, hogy megtörtént eseményt hallunk, de csak a legvégén derült ki, hogy Robin képzeletbeli gyerekeivel beszélt, és valójában sosem lehet anyuka. Ezek után viszont az volt a legszebb, hogy mégsem kellett egyedül töltenie a karácsonyt, ugyanis Ted otthon várta egy meglepetéssel.

4. Így jártam anyátokkal

Még egy jelenetet muszáj beletennünk a sorozatból, az Így jártam anyátokkal legszívszorítóbb része ugyanis az volt, amikor Marshall megtudta, hogy édesapja szívrohamban meghalt. Az epizódban még el is rejtettek egy apró részletet: bizonyos időközönként a háttérben valahol megjelent egy szám, ugyanis visszaszámláltak 60-tól, egészen a szomorú hírig. Egyébként a Marshallt alakító színész valódi reakcióját láthatod a jelenetben, ugyanis nem árulták el neki, milyen hírt fog kapni, hogy őszinte legyen az érzelem az arcán.

5. Tom és Jerry

Még ebben a gyermekeknek szóló rajzfilmben is rejtettek el olyan részletet, amibe ha jobban belegondolunk, rendkívül szívszorító. Bár az epizód hangulatát nem árnyékolta be, azért mégis elég komoly témát láthattunk benne. Amikor Tom meghalt, és felkerült a Mennyország kapujához, láthatjuk, ahogy egyesével engedik a lelkeket fel a vonatra. Az egyik pillanatban pedig megjelenik egy vizes, bekötött zsák, benne három kiscicával. Valószínűleg a valóságban valaki beledobta őket a tóba, és nem élték túl...

Glee

A sorozat törtében többször is láthattunk komoly témákat, megható jeleneteket, de a legszomorúbb kétség kívül az volt, amikor a Glee egyik főszereplője, Cory Monteith meghalt. A sorozat készítői és a szereplők is szerettek volna tisztelegni előtte, ezért egy epizódot arra szenteltek, hogy búcsút vegyenek tőle. Minden érzelem, minden mondat őszinte volt benne, könnyek nélkül pedig nem lehet kibírni.

Persze nem csak a sorozatok, hanem sokszor a filmek és könyvek is elővesznek komolyabb témákat, amiket nem lehet könnyek nélkül kibírni!

Galéria / 7 kép

7 megható könyv és film, amin sírni fogsz mint egy baba

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.