Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az Insta-sztár Essena O’Neill újabb megható videója

Az Insta-sztár Essena O’Neill újabb megható videója
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű lánynak több mint félmillió követője volt Instagramon, mégis kiszállt a közösségi médiából. Ahogyan ezt megtette, az igazán példaértékű volt! Most újabb videót töltött fel, amelyben sírva köszöni meg, hogy ilyen sokan megnézték ás támogatták a kezdeményezését.

Korábban megírtuk, hogy Essena őszintén beszélt egy nemrég feltöltött videójában a közösségi média káros hatásairól, miután ő maga is felismerte, hogy hogyan is befolyásolta ez az életét. Épp ezért legtöbb fotóját törölte, accountját pedig átnevezte ’Social media is not real life’ névre, azaz: a social media nem a való élet! Ezen kívül a fenn maradt képeinek aláírását is kicserélte: őszintén és köntörfalazás nélkül írta le, hogy az adott kép milyen körülmények között, milyen áron készült.

Essena elmondta: volt, hogy egy jó fotóért egész nap nem evett, hogy lapos legyen a hasa a képen, az éhségtől való ingerültség miatt pedig sokszor kiabált a testvérével vagy a családja többi tagjával. Több mint 100 képet is lőtt, mire megvolt az az egy, amit posztolt is, ezzel viszont órákat tudott eltölteni. Azt is őszintén leírta, hogy melyik fotóért fizetett ő, vagy melyikért fizettek neki.

Az egész tinikorom a social media bűvöletében telt, de ebből elég! Nem hagyom, hogy egy szám (a követők vagy online barátok száma) határozza meg azt, hogy ki vagyok!


Essena épp ezért smink nélküli fotókon és videókban mutatta meg az egész kampány alatt, hogy milyen is az igazi arca, hiszen a makeup és a jól beállított fények is az illúzió részei voltak. Legújabb videójában pedig sírva köszöni meg a támogatást és bevallja: örült volna, ha erre az egészre őt is korábban ráébreszti.


Te átlagosan mennyi időt töltesz el egy nap a közösségi oldalaidon?

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!