Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

3 tuti őszi dekor-tipp az otthonodba

Pinterest
3 tuti őszi dekor-tipp az otthonodba
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nemsokára megint beköszönt a hűvösebb, szelesebb idő, amikor jólesik visszavonulni az otthon melegébe. Ezekkel az őszi dekortippekkel percek alatt feldobhatod a lakásod, hogy még jobban érezd magad ebben a csodás évszakban!

1.Puha takarók mindenütt!
Nincs is annál szívmelengetőbb érzés ősszel, mint körbenézve a lakásban sok-sok puha takarót és pokrócot látni magunk körül! A kanapára vagy fotelre vetve dekor-elemként sem utolsóak, a színválasztás pedig csak rajtunk áll: mi illik legjobban az otthonunkhoz?

2.Hangulatos fényfüzérek
Már egy ideje divatba jöttek a nem csak karácsonykor használt fényfüzérek, amelyek az ágytámlára vagy más bútorra aggatva igazán különleges hangulatot kölcsönöznek a szobának. Ha szeretnéd fokozni a romantikát, akkor érdemes néhány menő illatgyertyát is beszerezni a színes fények mellé!

3.Töklámpások és falevelek
A tipikus őszt idéző dekorációs elemek sorából nem maradhatnak ki a töklámpások, a tökből faragott kis gyertyatartók vagy a színes őszi faleveleket formázó dekorcuccok sem! Ezek elkészítése vagy beszerzése könnyű, gyors és a segítségükkel azonnal őszi hangulat varázsolható bármelyik helyiségbe!

Te még milyen dekorációval dobnád fel az otthonod ősszel?

A kereséshez kezdj el gépelni!