Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 ok, amiért jó 40-esnek lenni

7 ok, amiért jó 40-esnek lenni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az élet valóban a negyedik X-hez közeledve válik igazán szórakoztatóvá? Íme 7 ok, ami pontosan ezt bizonyítja!

1.Végre komolyan vesznek – minden helyzetben!

Hiába érzed magad belül néha még mindig egy 16 éves gyereknek, kívülről, végre komoly felnőttnek tűnsz. Ennek pedig – valljuk be – megvannak az előnyei!2.Már nem félsz nemet mondani.

Épp elég időd volt megtanulni, hogy nem kell mindig, mindenáron megfelelni másoknak. Szereted önmagad, magabiztos vagy és ki mersz állni a döntéseid mellett.3.Fiatal és fitt vagy, tehát még most sem késő új dolgokat kipróbálni, és e mellett már megengedheted magadnak, hogy finanszírozd is a legújabb hobbijaidat.


4.A karriered csúcsára értél

Mivel már végigjártad a szamárlétrát, a munkában nem kell többé kompromisszumokat kötnöd. Jó fizetés, menő életstílus: végre bármit megengedhetsz magadnak, amit csak szeretnél!5.Csak igaz barátokkal veszed körül magad

Rég megszabadultál az energiavámpír emberektől és mérgező kapcsolatoktól. Már tudod, hogy kikkel érdemes az idődet tölteni, és hogy milyen értékes is ez.


6.A szex 40 évesen a legjobb, és te pontosan tudod, hogy mit akarsz az ágyban.

Számos kutatás és tanulmány bizonyítja, hogy a nők a 40-es éveikben élvezik a legjobban a szexet. Az pedig nem kérdés, hogy az évek alatt kitapasztaltad, hogy mit szeretsz a legjobban az ágyban - még akkor is, ha csak a reggeli kávédról és pirítósodról van szó.7.A 40 az új 30

Óriásit változott a világ, hiszen anyukáink és nagymamáink 40 évesen teljesen más életet éltek! Mi 40 fölött azt viselünk, amit csak akarunk, az öltözködésünket senki és semmi nem korlátozza, és ha akarjuk, akkor gyermeket is vállalhatunk (gondoljunk csak Halle Berryre, aki szintén 40 felett lett édesanya). És persze dönthetünk úgy is, hogy egyáltalán nem akarunk babát: ez ma már mind-mind csak rajtunk áll!

Te mivel egészítenéd ki a listát?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!