Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 érv, hogy most rögtön kikapcsold a telefonod

Giphy
5 érv, hogy most rögtön kikapcsold a telefonod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Segítünk, hogy kimaxold az Élet nevű appot.

1. Le a függőséggel!

Hallottál már a nomofóbiáról? Ha nem, akkor is nagy rá az esély, hogy abban szenvedsz. Ez olyan helyzetektől való rettegést jelent, amikor nincs kéznél a mobilod. Már néhány perces távolmaradás is szorongásos tüneteket idézhet elő. Sőt, sokan „fantomrezgésektől” is szenvednek, amikor úgy érzik, rezeg a telefonjuk, pedig valójában nem.

Olvasd el ezt is!


2. Hagyj fel a versengéssel!

Lásd be, hogy a közösségi média az összehasonlítgatás legfőbb színtere. Életed minden sikerét és kudarcát rögtön összehasonlíthatod másokéval – vagyis azzal a képpel, amit saját magukról festenek tudatosan. Ne feledd, hogy néhány poszt nem jelent rálátást az emberek sorsára, s nekik sem a tiédre.


3. Nyisd meg a szívcsakrádat!

Egyenes hát, leengedett és hátragördített vállak – ez az a testhelyzet, ami leginkább kedvez a szívcsakra nyitottságának. Akkor is érezni fogod, miről van szó, ha egyébként nem vagy spirituális alkat. Az okostelefon-használat sajnos árt az energiaáramlásnak a görnyedt pozíció miatt.

Olvasd el ezt is!


4. Kapcsolódj ki te is!

Mikor töltöttél el legutóbb akár csak fél napot úgy, hogy semmilyen kütyüt nem használtál? Egy kis befelé fordulásra mindenkinek szüksége van, és a telefonod nyomkodása ennek bizony nem része. Legalább heti rendszerességgel próbálj beiktatni egy kis „offline” létet!


5. Éld az életet!

Egy ember átlagosan naponta 110 alkalommal pillant a telefonjára, és évente 23 teljes napot tölt a kijelzőre tapadva. Az online világ nyújtotta lehetőségeket érdemes ugyan kihasználni, de akkor már baj van, ha a személyes kapcsolattartásra szánt időt kell miatta korlátozni. Egy mosoly többet ér ezer lájknál is!


Te telefonfüggőnek tartod magad?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!