Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ilyen lesz a tested szülés után, fotósorozat

Europress
Ilyen lesz a tested szülés után, fotósorozat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy anyuka megosztotta a szülés utáni hasát ábrázoló folyamat fotókat, így reagált az internet!

Egy új-zélandi anyuka, Julie Bhosale megmutatta, hogyan változik a női alak a szülés utáni időszakban. A képeken Julie kendőzetlenül mutatta be a valóságot, a képei pedig villámgyorsan elterjedtek az internetező szülők körében.

Ezek a #MyRealPostpartumBody képek talán eloszlatják azokat a szürreális elvárásokat a fejekben, hogy egy nőnek a szülés után AZONNAL vissza KELL változnia azzá a lapos hasú valakivé, aki a baba előtt volt.

Nagyon szenvedtem a testemet érő változásokkal az első fiam születése után. Táplálkozási tanácsadóként dolgozóként nagy volt rajtam a nyomás, hogy visszaszerezzem az alakom. Mindenki azt gondolta, mivel egészségesen élek és fitt vagyok, milyen egyszerű dolgom van...de nem ez volt a helyzet! - árulta el a kétgyerekes anyuka.

Ezek a képek csatlakoznak a #TakeBackPostpartum Instagram mozgalomhoz, ami nem csak a test változásait, de a megszületett baba utáni új életformát is bemutatja, bátorítva az anyatársakat, és együttérzést kifejezve. Szeressük a testünket anyaként is!

A képeire érkező őszinte, támogató kommentek könnyeket csaltak az anyuka szemébe.

Szerinted is inspirálóak a képek?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!