Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hatalmas felfedezés a NASA-nál: találtak egy újabb Földet

NASA
Hatalmas felfedezés a NASA-nál: találtak egy újabb Földet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma izgalmas bejelentést tett a NASA! Szinte hihetetlen, de találtak egy olyan bolygót, ami hasonló, mint a Föld, ráadásul olyan távolságra van a saját Napjától, hogy akár élet is kialakulhatott rajta!

Persze azt már régóta tudni lehetett, hogy valószínűleg léteznek olyan bolygók az univerzumban, ahol létrejöhetett élet, de korábban erre semmilyen konkrét bizonyíték nem volt. Bár rátaláltak néhány Földhöz hasonló bolygóra, mindegyik túl messze volt egy olyan csillagtól, mint a mi Napunk, így nem elképzelhető, hogy létezhet rajtuk élet. A Kepler nevű misszió most viszont rábukkant egy olyanra, ami nagyon-nagyon hasonlít a Földre, nagy valószínűséggel víz is található rajta, és épp ideális távolságban van a Napjától. Kepler-452-b-nek keresztelték a bolygót, aminek a mérete nagyjából másfélszerese a Földnek, sziklás a felszíne és 1400 fényévre van tőlünk.

Ugye, milyen izgalmas hír?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!