Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Te mikor érzed magad a legszexisebbnek?

Europress
Te mikor érzed magad a legszexisebbnek?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gondolkodtál már azon, a hét mely szakában a legnagyobb az önbizalmad, érzed magad igazán szépnek és vonzónak? Egy kutatás megállapította, melyik a legdögösebb időpont a csajoknál…

Egy brit felmérésből az derült ki, hogy a nők hétfőn délelőtt 10 órakor (egész pontosan 10:06-kor) érzik magukat a legszexisebbnek. 31% az mondta, hogy ennek oka, hogy ilyenkor frissek és általában ezen a napon vágnak bele az életmódváltásba is (tudod: „majd hétfőtől fogyózok” és társai). 72% pedig azt vallotta, hétfőnként mindig frissen mosott hajjal, szépen kilakkozott körömmel vágnak neki a hétnek, és a hétvégén felhelyezett arcmaszkok miatt is ragyogóbbak.


A második legszexisebb nap a héten a péntek, amikor végre kiengedik a gőzt. Az is kiderült a kutatásból, hogy csütörtökön tartják magukat a leginkább lepukkantnak, ekkor már a ruhájukra sem figyelnek annyira.


Rád vajon igaz ez?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!