Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mutatjuk, hogy néznek ki ma Tilda Swinton gyerekei: fia egy az egyben anyjára ütött

Mutatjuk, hogy néznek ki ma Tilda Swinton gyerekei: fia egy az egyben anyjára ütött

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Tilda Swinton 1997-ben ikreknek adott életet, akik azonban különbözőbbek nem is lehetnének.

A most 61 éves Tilda Swinton Tilda Swinton Színésznő 4cikk 0galéria 0videó Még több róla az Egyesült Királyság egyik leghíresebb színésznője, aki fantasztikus tehetségének köszönhetően az egész világon ismert. A nyolcvanas évek óta aktív, olyan filmekben láthattad, mint a Sóhajok, a Narnia krónikái, a Beszélnünk kell Kevinről, a Constantine, a démonvadász vagy a Snowpierce. 2007-ben a Michael Clayton című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Tilda Swinton Tilda Swinton Színésznő 4cikk 0galéria 0videó Még több róla gyerekei

Tilda Swinton Tilda Swinton Színésznő 4cikk 0galéria 0videó Még több róla skótnak vallja magát, egy skót nemesi család egyenesági leszármazottja. 1997-ben, 37 évesen lett anya, ekkor szülte ikreit, Honort és Xaviert. Az ő édesapjuk a színésznőnél 20 évvel idősebb skót drámaíró, John Byrne.

A színésznő és a férfi 1989-től 2003-ig alkottak egy párt, ezután elváltak útjaik, de az ikreket együtt nevelték tovább a skóciai Nairn városkában. Tilda Swinton Tilda Swinton Színésznő 4cikk 0galéria 0videó Még több róla ra 2004-ben talált rá ismét a szerelem, a német és új-zélandi származású művésszel, Sandro Kopp-pal azóta is boldogok együtt.

A kétpetéjű ikrek, Honor és Xavier mostanra felnőttek, immár 24 éves fiatal felnőttek. A lány, Honor külsőre inkább az édesapjára ütött, ám belsőleg tiszta anyukája, amit az is bizonyít, hogy hozzá hasonlóan színésznő lett belőle.

Xavier külseje pedig egészen döbbenetes, a fiatal srác ugyanis pontosan úgy néz ki, mint az anyukája. Gyakorlatilag minden arcvonását megörökölte, le sem tagadhatnák egymást.

Belsőleg ugyanakkor visszahúzódóbb Tilda Swinton Tilda Swinton Színésznő 4cikk 0galéria 0videó Még több róla nál, de a filmezés világa őt sem hagyta hidegen. Hollywoodi szuperprodukciók művészeti stábjában szokott munkát vállalni, részt vett egy Venom-, és egy Star Wars-film elkészítésében.

A fiatal férfi kerüli a rivaldafényt, nem szeretné, ha az emberek mindenhol felismernék, ennek ellenére olykor megmutatja magát, ha édesanyjának vagy testvérének premierje van.

És ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Sztárcsemeték, akik már most nagyobb hírnévre tettek szert, mint híres szüleik

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.