Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült, mi lett Kim Kardashian ellopott ékszereivel

Kiderült, mi lett Kim Kardashian ellopott ékszereivel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezeket az ékszereket már tutira nem kapja vissza...

Biztosan emlékszel, hogy ősszel Párizsban kirabolták Kim KardashianKim Kardashiantelevíziós személyiség, modell, színésznő, üzletasszony217cikk28galéria6videóMég több rólat. Férjével, Kanye WestKanye WestRapper, Producer77cikk9galéria3videóMég több rólatel hosszú ideig nem mertek nyilvánosan az utcán mutatkozni, és mikor először étterembe mentek, egyikük sem viselt drága ékszereket vagy ruhákat, mert rettegtek, hogy újra megtörténhet.

Januárban végre elkapták a rablókat, és mostanra az is kiderült, mi lett a méregdrága ékszerekkel, amiket eltulajdonítottak tőlük.

A nyomozás során a rablók mindent bevallottak, és azt is elárulták, mit tettek az ékszerekkel. El sem fogod hinni, de beolvasztották majdnem az összes drága nemesfémet. A bűnözők féltek, hogy lebuknak, mikor megpróbálják eladni a lopott holmit, ezért inkább az olvasztást választották.

Kim gyűrűje volt az egyetlen, amit meghagytak eredeti valójában, de a nyomozók szerint szinte esélytelen, hogy a többszáz millió forint értékű ékszernek nyomára bukkannának, és biztosra veszik, hogy gyorsan eladták a fekete piacon.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!