Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az X-Faktor ifjú versenyzője, Mata Ricsi támogatja anyagilag szegény családját

Az X-Faktor ifjú versenyzője, Mata Ricsi támogatja anyagilag szegény családját
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A tehetségkutató legfiatalabb versenyzője igyekszik sokat segíteni családjának.

Sokszor ennivalóra sem telik az X-Faktor nagy reménységének családjának. Mata Ricsi szüleivel és három testvérével él együtt, jelenleg csak édesanyja dolgozik, ezért igazán kevés pénzből kell megélniük. Amikor tud, a fiatal fiú besegít anyagilag. Nyáron édesapjával dolgozik, amikor pedig tud, régi hangfalakat vásárol, ezeket átalakítja, megjavítja, majd eladja.

Kép

Ricsi x-faktoros szereplése által megváltozhatna a család élete. A szülők mindenben támogatják fiukat, és hiszik, a csodálatos hangja által jobb élete lehet. "Szeretnénk majd felköltözni mind Budapestre, de ez persze függ attól, hogyan alakul a sorsa az X-Faktorban. Szükség is lenne rá, hiszen még mindig csak tizenöt éves. Sokszor hiányzunk neki, tudom." - mondta édesapja a Bors magazinnak.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!