Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért szakított szerelmével a Barátok közt ex-szereplője

Ezért szakított szerelmével a Barátok közt ex-szereplője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A 29 éves színész és párja 3 év után külön folytatják.

Dósa Matyi, a Barátok közt egykori Tónija és párja, Alexandra úgy döntöttek, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak! A pár tavaly együtt költözött a fővárosba, de sajnos a sok munka felőrölte a szerelmüket. Erről Matyi így nyilatkozott a Blikknek:

Igazából egy konkrét dolgot nem tudok mondani, amiért vége lett ennek a kapcsolatnak. Egyszerűen elmúlt a szerelem, és az sem segített, hogy teljesen más ritmusban kezdtünk dolgozni. Korábban mind a ketten a szolnoki Szigligeti Színház társulatában játszottunk, de a Budapestre költözés után én szabadúszó lettem három színházban, Szása pedig az Operettszínház táncosa lett. Teljesen más tempóban éltünk. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy ezt így nem folytatjuk tovább, békében váltunk el.

Kép

A színészt egyébként már lassan 7 éve nem láthatjuk a napi sorozatban, helyette ma már teljesen a színháznak él. Matyi azt is hozzátette: azért örülne, ha lenne számára visszaút a Barátok köztbe, de mivel szerepe szerint anno halálos autóbaleset érte, így az, hogy visszatérjen, sajnos nem lehetséges.

Szerinted szép pár voltak?

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!