Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért szakított szerelmével a Barátok közt ex-szereplője

Ezért szakított szerelmével a Barátok közt ex-szereplője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A 29 éves színész és párja 3 év után külön folytatják.

Dósa Matyi, a Barátok közt egykori Tónija és párja, Alexandra úgy döntöttek, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak! A pár tavaly együtt költözött a fővárosba, de sajnos a sok munka felőrölte a szerelmüket. Erről Matyi így nyilatkozott a Blikknek:

Igazából egy konkrét dolgot nem tudok mondani, amiért vége lett ennek a kapcsolatnak. Egyszerűen elmúlt a szerelem, és az sem segített, hogy teljesen más ritmusban kezdtünk dolgozni. Korábban mind a ketten a szolnoki Szigligeti Színház társulatában játszottunk, de a Budapestre költözés után én szabadúszó lettem három színházban, Szása pedig az Operettszínház táncosa lett. Teljesen más tempóban éltünk. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy ezt így nem folytatjuk tovább, békében váltunk el.

Kép

A színészt egyébként már lassan 7 éve nem láthatjuk a napi sorozatban, helyette ma már teljesen a színháznak él. Matyi azt is hozzátette: azért örülne, ha lenne számára visszaút a Barátok köztbe, de mivel szerepe szerint anno halálos autóbaleset érte, így az, hogy visszatérjen, sajnos nem lehetséges.

Szerinted szép pár voltak?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!