Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mi lett velük? A Sonadoras - Szerelmes álmodozók szereplői

Mi lett velük? A Sonadoras - Szerelmes álmodozók szereplői
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elfeledett telenovella hősök sorozatunk 2. részében, a Sonadoras legnépszerűbb szereplőit vettük górcső alá.

Aracely Arámbula

A Jacqueline -t alakító színésznőre rá sem ismerni a két copf és az egyenes frufru nélkül, igaz? A Sonadoras után felfelé ívelt a pályája és több telenovellában is főszerepet kapott (pl. A szerelem ösvényei vagy a Maria del Carmen címűben is). Férjétől, Luis Migueltől két kisfia született 2007-ben és 2008-ben, ezt követően a színésznő elvált a férfitől. A sztár ma már 40 éves és állítólag csak fiainak és a munkának él: idén ismét főszerepet kapott egy mexikói sorozatban, amelynek Dona Barbara lesz a címe. Lemeze is jelent meg, még 2000-ben.

Kép

Eduardo Verástegui

A sorozat egyik szépfiúja, vagyis Manuel nagy karriert futott be az utóbbi évtizedben: az Egyesült Államokban is sikerült megismertetnie a nevét, kezdve azzal, hogy szerepelt Jennifer Lopez Ain’t funny című videóklipjében. Ezután Miamiba költözött és már jöttek is az olyan epizódszerepek az életében, mint a CSI Miami helyszínelők vagy a Bűbájos boszorkák egy-egy karaktere. A spanyol People magazin az év 50 legszebb embere közé is beválogatta 2003-ban, ami nem is csoda: ma még dögösebb, mint 10 évvel ezelőtt!

Kép

Alejandra Avalos

Az egykor szép szőke színésznő mára teljesen megváltozott! A sorozat Fernandája ma 47 éves és nem sok nagy szerepet tudhat maga mögött. A Sonadoras után még egy ismertebb sorozatban szerepelt, ez pedig a Sebzett szívek volt. Alejandra azóta feketére festette a haját és jó pár kilót is magára szedett…

Kép
Kép

Michelle Vieth

A csúnyácska Luciát alakító színésznő ma férjes asszony és két gyermek anyukája: párja Leandro Ampudia. Michelle-t a Szerelmes álmodozók után sorra találták meg a szerepek: játszott a Szeretők és riválisokban, az Árva angyalban és A bosszú angyala című nagysikerű mexikói sorozatokban is. Sőt, a mexikói Big Brother VIP-ben is feltűnt, ahonnan negyedikként esett ki.

Kép

Angélica Vale

A bulimiás Julietát játszó színésznő szintén férjnél van és szintén két gyermek édesanyja. Férje Otto Padron színész, gyermekei Angelica és Daniel. Sem hazájában, sem külföldön nem futott be nagy karriert, de volt egy-két említésre méltó szerepe: pl. a Lety, a csúnya lányban vagy Szeretők és riválisokban Michelle Vieth oldalán.

Kép

Kuno Becker

A sorozat rosszfiúja, azaz Ruben szintén sokra vitte és kitört a mexikói szappanoperák világából: olyan amerikai produkciókban szerepelt az utóbbi években, mint a Góóól! című film vagy a Dr. House széria. 2016-ban két filmje is meg fog jelenni, mégpedig a Mexiwood és a The Green Ghost. Magánéletéről nem sokat tudni, de nemrég azt pletykálták, hogy Kate Del Castillo színésznővel randizgat mostanában...

Kép

Szerinted ki változott a legtöbbet a szereplők közül?

Kép
Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!