Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Shailene Woodley egy sorozatban Reese Witherspoonal és Nicole Kidmannel

Shailene Woodley egy sorozatban Reese Witherspoonal és Nicole Kidmannel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A három színésznő szereplésével és az HBO szárnyai alatt ígéretes projektre számítunk!

A Big Little Lies sorozat (kissé hasonlít a Pretty Little Liars címre, nem?!) Liane Moriarty könyve alapján készül, és három anyát állít a középpontba, akiknek ovis korú gyerekeik vannak, és akiknek a tökéletesnek látszó életét egy gyilkosság rázza fel.

Amit a könyv összefoglalója alapján tudni lehet (bár nem biztos, hogy a sorozat teljesen követi majd a könyv sztoriját):

- Madeline vicces és szenvedélyes, elvált, ex-férje és fiatal jógaoktató felesége pedig beköltözött a szeretett környékére, ráadásul a gyerekük ugyanabba az oviba jár, mint Madeline legkisebbje...tinédzser lánya pedig inkább az apja pártját fogja.

- Celeste gyönyörű, és mindenkit ámulatba ejt, néha elég ideges, de ez nem csoda két ikerfiú mellett. A gyerekek most kezdik az iskolát, és férjével mindent megtesznek azért, hogy az iskola szülői közösségének élére kerüljenek.

- Jane fiatal anyuka, aki új a városban, annyira fiatal hogy sokszor azt hiszik, ő a gyerek dadája, nem az anyja. Szomorkás és gondterhelt, és kételyei vannak kisfiával kapcsolatban. Madeline és Celeste rögtön a szárnyaik alá veszik őt, ám az új barátnő és a furcsa, kifürkészhetetlen kisfiú teljesen megváltoztatja az életüket.

Kép

Ha tippelnünk kéne, nyilván Jane lesz Shailene, és talán Nicole lesz Celeste, és Reese Madeline...de majd meglátjuk. Szerinted?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!