Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Érte rajong Dukai Regina!

Facebook/Dukai Regina
Érte rajong Dukai Regina!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű énekesnő elárulta, hogy tinikorában kiért rajongott feltétel nélkül, és egy igen meglepő kijelentést is tett a modellkedéssel kapcsolatban...

Dukai ReginaDukai Reginaénekesnő, modell,műsorvezető31cikk5galéria9videóMég több róla a Petőfi TV műsorában mesélt arról, hogy amióta csak meghallotta Whitney Houston első dalát, azóta rajong az énekesnőért. Regi azt is bevallotta, hogy gyerekkorában egy albumba gyűjtötte a cikkeket és képeket a sztárról és külföldre utazó ismerőseit is rendszeresen megkérte, hogy hozzanak neki újságokat, amiben szerepel a díva. Ez a rajongás persze a mai napig megmaradt.

Olvasd el ezt is!

Dukai ReginaDukai Reginaénekesnő, modell,műsorvezető31cikk5galéria9videóMég több róla" alt="" />

Regina azt is elmondta: muzikális családból jön, így szinte mindig tudta, hogy a zene lesz az ő útja. Ugyan több, mint 10 éve modellként ismerte meg az ország, de szeretné, ha ma inkább már mindenkiénekesnőként és műsorvezetőként tartaná számon. Klasszikus modellmunkái már régebb óta nincsenek, ezzel kapcsolatban tett is egy meglepő kijelentést:

Tök vicces ez a dolog, mert nem vagyok modell! Nekem a modell a Palvin Barbi! Nem nevezném magam modellnek, inkább reklámarc vagyok. (...) Sem a magasságom, sem az alkatom nem megfelelő egyébként a modellszakmához. De nem zavar abszolút, hogy néha nem tudnak hova tenni az emberek.

Regi azt is hozzátette: sajnossok negatív és rosszindulatú kommenttel találkozikmagával kapcsolatban, de persze igyekszik ezeket nem a szívére venni.

Mi a véleményed Regi kijelentéséről?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!