Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Érte rajong Dukai Regina!

Facebook/Dukai Regina
Érte rajong Dukai Regina!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű énekesnő elárulta, hogy tinikorában kiért rajongott feltétel nélkül, és egy igen meglepő kijelentést is tett a modellkedéssel kapcsolatban...

Dukai Regina a Petőfi TV műsorában mesélt arról, hogy amióta csak meghallotta Whitney Houston első dalát, azóta rajong az énekesnőért. Regi azt is bevallotta, hogy gyerekkorában egy albumba gyűjtötte a cikkeket és képeket a sztárról és külföldre utazó ismerőseit is rendszeresen megkérte, hogy hozzanak neki újságokat, amiben szerepel a díva. Ez a rajongás persze a mai napig megmaradt.

Olvasd el ezt is!

Regina azt is elmondta: muzikális családból jön, így szinte mindig tudta, hogy a zene lesz az ő útja. Ugyan több, mint 10 éve modellként ismerte meg az ország, de szeretné, ha ma inkább már mindenkiénekesnőként és műsorvezetőként tartaná számon. Klasszikus modellmunkái már régebb óta nincsenek, ezzel kapcsolatban tett is egy meglepő kijelentést:

Tök vicces ez a dolog, mert nem vagyok modell! Nekem a modell a Palvin Barbi! Nem nevezném magam modellnek, inkább reklámarc vagyok. (...) Sem a magasságom, sem az alkatom nem megfelelő egyébként a modellszakmához. De nem zavar abszolút, hogy néha nem tudnak hova tenni az emberek.

Regi azt is hozzátette: sajnossok negatív és rosszindulatú kommenttel találkozikmagával kapcsolatban, de persze igyekszik ezeket nem a szívére venni.

Mi a véleményed Regi kijelentéséről?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Street Style: Dukai Regina

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!