Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Túl durvák Majka beszólásai a Sztárban sztárban?

TV2
Túl durvák Majka beszólásai a Sztárban sztárban?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Majka már az első adástól kezdve az egyik legszókimondóbb zsűritag: nem csak a többi ítészhez, de a versenyzőkhöz is volt már néhány durvább beszólása. Neked mi a véleményed róla?

Aki rendszeres nézője a műsornak, az tudja: Majkának nem kell a szomszédba mennie egy-két beszólásért vagy keményebb poénért. A múlt heti adás után azonban sokan felháborodtak, mikor mindenki kedvencét, a zseniális produkciókat bemutató Gáspár Lacit nevette ki és illette olyan kritikával, amit a nézők szerint az énekes nem érdemelt meg. Majka ugyanis azzal kezdett viccelődni: őt Laci Lionel Richie előadása inkább Polgár Jenőre emlékeztette (a videót róla itt megnézhetitek, ha nem emlékeztek rá, hogy ki is ő).

Korábban többször odamondogatott Liptai Claudiának is: például amikor Gáspár Laci Whitney Houstonjára jegyezte meg: pont úgy néz ki, mint Liptai régen, a Szomszédok című sorozatban. Egy másik alkalommal pedig így fakadt ki: "Claudia beleugathat, amikor én beszélek?"

Csonka Andrástis sikerült vérig sértenie az egyik adásban: miután Pici a Hip Hop Boyz Megbántottak című dalát énekelte el, Majka nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: "Kijelenthetjük: a világ megérett a pusztulásra!" Majd azt is hozzátette, hogy András egy rossz paródiát adott elő és megsemmisítette a színpadon azt, amit anno a Hip Hop Boyz felépített, mivel nem is nézett ki jól és nem is táncolt jól... Az éneklésről nem is beszélve!

Az énektudással kapcsolatban a legutóbb Rácz Gergőnek is beszólt: a sztárRick Astley-t alakította a színpadon, de Majka szerint ez inkább "dadogás" volt, nem éneklés. A műsor nézői ezeket a megjegyzéseit azért sem szeretik a nyers modorú zsűritagnak, mert szerintük Majkának nincs joga véleményt formálni ebben a témában, hiszen ő sem tud énekelni.

Nektek mi a véleményetek Majka megnyilvánulásairól a műsorban?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!