Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Pirner Alma végre megmutatta a kisfiát!

Facebook/Pirner Alma
Pirner Alma végre megmutatta a kisfiát!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A rúdtánc világbajnok a napokban nem csak kisbabájáról, Alenről mutatott meg egy nagyon cuki képet közösségi oldalán, de szülés utáni alakját is felvállalta!

Alma október végén hozta világra kisfiát, Alent azóta pedig egyetlen olyan képet sem posztolt, amin jól látszott volna a kisbabája. Most azonban megtört a jég: közösségi oldalán megosztotta az első fotót a fiáról, aki persze elképesztően cuki! Múlt héten pedig egy fehérneműs képet is posztolt, amelyen megmutatta szülés utáni alakját. A képhez ezt írta:

Még messze vagyok a régi önmagamtól, fizikálisan és mentálisan is, de nagyon jól érzem magam így is a bőrömben. A legfontosabb most a kisfiam, és hogy minél tovább tudjam szoptatni.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Könyvet írt Pirner Alma!

Alma - akinek életét ettől a héttől kezdve a TV2Édes Élet című műsorában is nyomon követhetjük - ezt a képet mindössze két héttel a szülés után osztotta meg követőivel, amivel szeretett volna erőt adni minden kismamának és megmutatni: az ő teste sem tökéletes! Cuki közös fotójukhoz pedig ezt írta:

Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más, csak puszta gondolatés a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat. Aztán megdobbant a szíved, szívem alatt, és én azóta a lelkemhez simítva hordalak.

Te posztolnál magadról fotót ennyi idővel a szülés után?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!