Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sztárcsemeteként sem biztos a siker a Hungary’s got talent műsorában

Sztárcsemeteként sem biztos a siker a Hungary’s got talent műsorában
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A 26 éves Rékasi Eszter – Rékasi Károly és Détár Enikő lánya – egy énekes-táncos produkcióval indult, de négy nemet kapott a zsűritől.

Rékasi Eszter – vagy ahogy többen ismerik: Gigi – elmondása szerint sosem foglalkozott komolyabban az előadó-művészettel, de most azért szerette volna kipróbálni magát a Hungary’s got talent színpadán, hogy saját határait feszegesse.A lány egyébként gazdasági elemzőként dolgozik, de régóta táncol is. A tehetségkutatóba mégis egy énekes produkcióval érkezett: a Led Zeppelin egyik számát adta elő. A zsűri nem leplezte le őt, pedig sejtették, hogy a két híres színész lánya áll előttük a színpadon. Azonban egyikük sem volt elragadtatva Gigi előadásától: Linczényi Márkó például egyenesen ördögűzéshez hasonlította azt, amit a lány a színpadon művelt és még azt is hozzátette:

Én a produkció bizonyos pontjainál úgy éreztem, hogy hívnom kéne a Szellemirtókat...


Horgas Eszter „nem jóféle lázadásnak” nevezte Eszter produkcióját, így Gigi összességében négy nemmel távozott a stúdióból.


Ha még nem láttad, nézd vissza velünk Eszter produkcióját!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!