Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Bella Hadid: „Nem hasonlíthatnak folyton a nővéremhez!”

Europress
Bella Hadid: „Nem hasonlíthatnak folyton a nővéremhez!”
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű modell őszintén beszélt önértékelési problémáiról, amik részben nővére, a csodaszép és sikeres Gigi miatt kezdődtek...

Mindketten gyönyörűek, de mindketten másképp. Ha a modell-testvérpár képeit nézegetjük, azonnal feltűnik, hogy mennyire más személyiség a két lány. A 19 éves Bella visszafogottabb, kedveli a sötét színű ruhákat és kiegészítőket és nehezebben engedi közel magához az embereket. Ezzel szemben a 20 éves Gigi vibráló, mosolygós személyiség, aki szőke hajával és energikus természetével mindenkit azonnal elbűvöl. Nem véletlen tehát, hogy Gigi modell-sikereit látva, húga elkezdett kételkedni magában… Pedig ma már Bella is ugyanolyan szupersztár, mint a testvére.

Olvasd el ezt is!

„Nem versengünk, inkább támogatjuk egymást. De bevallom, kezdetben nehéz volt látni, hogy Gigi minden nagyobb munkát megkap, én meg még sehol sem tartok a karrieremben. Néha emlékeztetnem kellett magamat: ’ne hasonlítgasd magad hozzá, teljesen mások vagytok!’ Ő ezer éve modellkedik, én még csak most kezdtem. Ő bármit megehet és egy dekát sem hízik, ellenben ha én megeszek egy szelet pizzát, már felszalad az a bizonyos pár kiló. Az emberek így is lépten-nyomon összemérnek minket, nem kell, hogy emellett még én is folyton ezt csináljam! Magamnak okoztam a kisebbségi komplexust, de ma már szerencsére sokkal magabiztosabb vagyok!”

– mesélte a modell legutóbbi interjújában.
Bella azt is elmondta, hogy nem elég, hogy folyton nővéréhez hasonlítják, de egyre többször hallja azt is, hogy egyes fotókon teljesen úgy néz ki, mint a színésznő Jennifer Lawrence. Ezen a modell már csak nevet: nem zavarja a hasonlóság, hiszen szerencsére imádja Jen filmjeit!


Te rivalizáltál valaha a testvéreddel?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!