Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kris Jenner férjhez megy

Europress
Kris Jenner férjhez megy
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Kardashian-lányok édesanyja hivatalosan még csak nemrég vált el nemváltó ex-férjétől, ám állítólag máris szólnak az esküvői harangok...

Kris Jennernek nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy férje és gyermekei apja, Bruce Jenner úgy döntött, nőként folytatja tovább életét, és immárCaitlyn Jennerként él. A reality-családanya szeretne megszabadulni a Jenner névtől, és már el is indította a folyamatokat, hogy újra Kardashian legyen. Azonban úgy tűnik, lehet inkább új férje és új vezetéknévre tesz szert...

A RadarOnline információi szerint Kris elárulta, hogy szeretne hozzámenni barátjához, Corey Gamble-hez, a dolgot pedig még gyanúsabbá tette a jóval fiatalabb párja gyűrűsujján tündöklő jegygyűrűre hajazó ékszer, amit tegnap viselt a párizsi divathéten.

Az oldal forrásai szerint nem is akármilyen tervei vannak az esküvővel, a Keeping up with the Kardashians évadzárójában szeretné a nagyközönség elé tárni a ceremóniát.

A 60 éves momager lányai szerint nem lesz hosszú életű a szerelmük, mivel a pasi sokkal fiatalabb, 35 éves, és szerintük csak egy "pótpasi" Bruce után.

Szerinted tényleg egybekelnek?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!