Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hugh Jackman szomorú gyerekkoráról mesélt

Europress
Hugh Jackman szomorú gyerekkoráról mesélt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész először beszélt nyíltan arról, hogyan hagyta el gyermekkorában az édesanyja.

Hugh Jackman legújabb filmje Pán Péterről és az Elveszett Fiúkról szól - sajnos most kiderült a szomorú párhuzam az élet és a valóság között, ugyanis gyermekként ő maga is egy igazi elveszett, magára hagyott kisfiú volt. Hugh 8 éves volt, amikor az édesanyja otthagyta a családi fészket, ami iszonyú dühöt és csalódottságot váltott ki a fiúból.

„12-13 évesen utat tört magának ez a düh, amit az anyám miatt éreztem. Az pedig csak rontott a dolgon, hogy a szüleim megpróbáltak ugyan kibékülni, de végül nem sikerült nekik. A sportolásba menekültem, ott vezettem le a stresszt és a haragot”


A kemény sporttal töltött évek ma is meglátszanak a színész alkatán: az egyik legszebb testű férfinak tartják a világon. Hugh arról is beszámolt az ominózus interjúban, hogy tiniként még mindig félt a sötéttől és félt a magasságtól is: egy csomó frusztráció gyülemlett fel benne a gyerekkora miatt. Az egyetlen hely, ahol fel tudott oldódni, a színpad volt, ezért fordult végül a színészet felé. Ma már a színész szerencsére jó kapcsolatot ápol az édesanyjával, és úgy gondolja, hogy begyógyultak a régi sebek.


Te hogyan vezeted le leggyakrabban a stresszt?

Olvasd el ezt is!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!