Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-ban!

Facebook/Király Viktor
Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-ban!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Négy igent kapott a zsűritől, vagyis Gwen Stefani, Adam Levine, Pharell Williams és Blake Shelton is megfordult a székével!

Végre, a negyedik adásban Viktor is színpadra állhatott a válogatón, ahol mind a négy zsűritag bizalmat szavazott neki: ez azt jelenti, hogy mind a négy világsztár szívesen látta volna Viktort a csapatában.


Viktor még csak pár másodperce énekelte a What’s going on című dalt, amikor Adam Levine, a Maroon5 frontembere szinte azonnal megfordult a székével, majd az előadás végén állva tapsolt a magyar énekesnek. Ezután a többi zsűritag is követte Adam példáját, ám végül Viktor – nem meglepő módon – a Maroon5 énekesét választotta, így az ő csapatát erősíti majd a versenyben.

Adam így nyilatkozott Viktorról a válogatón:

„Igazi tehetség vagy! Az volt az első gondolatom, mikor meghallottalak: ez a srác megnyerheti ezt a versenyt! Ebben 100%-ig biztos vagyok!”


Gwen Stefani pedig nem csak Viktor hangját, de kisugárzását és személyiségét is dicsérte. A magyar énekest – aki a napokban szakított barátnőjével, a táncos Forrai Beával – a műsor kedvéért tehát egy kicsit nélkülöznünk kell, hiszen az adások miatt kiköltözött az Államokba. Ám cserébe ő lehet az a magyar énekes, aki csatlakozhat a világklasszis előadók táborába!

Olvasd el ezt is!


Nézd meg Viktor produkcióját a Voice-ban:

Neked hogy tetszett Viktor produkciója?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!