Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

„Van combom, van fenekem” – üzeni Gigi Hadid a sértegetőknek

Europress
„Van combom, van fenekem” – üzeni Gigi Hadid a sértegetőknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szupermodell megunta, hogy a netezők folyton hibát keresnek rajta.

A hírességek nagy része úgy tesz, mintha testszégyenítő, gonosz kommentek nem is léteznének. Nos, Gigi HadidGigi Hadidmodell70cikk13galéria3videóMég több róla nem tartozik közéjük. A legutóbbi New York-i és milánói divathét egyik legnagyobb sztárja szokatlan levelet publikált az Instagramon.

Gigi HadidGigi Hadidmodell70cikk13galéria3videóMég több róla (@gigihadid) által közzétett fénykép, 2015. Szept 28., 04:25 PDT

Olyan sokan írtak nekem elhamarkodott negatív kritikát ebben a hónapban. Igen, a közösségi médiában megfogalmazott ítélkezés azoktól származik, akiknek az esetek 99%-ában fogalmuk sincs róla, hogy miről beszélnek. Emberből vagyok, nem fogok hazudni: egy kicsit a lelkemre vettem a dolgot. Rádöbbentem, hogy ezen a ponton fontos újragondolni, hogy miért csinálod azt, amit csinálsz. Hogy mi az üzeneted. Hogy mit akarsz mondani.
Nem, nem ugyanolyan az alkatom, mint a többi modellnek a kifutón. Nem, nem hiszem magamról, hogy én lennék a legjobb bármelyik divatbemutatón. Igen, egyedi akarok lenni, de azt is tudom, hogy fejlődjöm kell. Nem, nem én vagyok az első milyen modell ebben a szakmában. Kitalálhatod fejben, hogy szerinted milyen vagyok, de valójában keményen dolgozom és biztos vagyok magamban. Akkor érkeztem, amikor a divatszakma készen állt a vltozásra. Én csak a munkámat végzem. Olyan testideált képveselek, ami korábban nem számított elfogadottnak a kifutón, és nagyon szerencsés vagyok, amiért a divattervezők, a stylistok s az újságírók is támogatnak. Tudom, hogy ilyen a divat, ilyen a művészet: sosem maradhat változatlan. 2015 van.

Olvasd el ezt is!

Ha te nem a hozzáértők egyike vagy, ne rajtam töltsd ki a dühödet. Igen, van mellem, van hasizmom, van fenekem, van combom, de nem kérek különleges bánásmódot. Beleférek a bemutató darabokba. Gonosz megjegyzésekkel nem lehet elérni, hogy változtassak magamon; hogy nemet mondjak a divattervezők felkéréseire, hogy részt vegyek a bemutatóikon; és pláne nem lehet megváltoztatni a tervezők rólam alkotott véleményét. Ha látni akarnak a bemutatóikon, hát ott vagyok, ha pedig nem, akkor nem vagyok ott. Ez ennyire egyszerű, és ilyen marad.
Ha neked ez nem tetszik, ne kövess, ne kísérj figyelemmel, mert én továbbra is itt leszek. Ha nem ilyen testem lenne, nem futhattam volna be ilyen karriert. Imádom, hogy szexi lehetek. Büszke vagyok rá. Korábban már mondtam, hogy remélem: mindenki eljut arra a pontra az életben, hogy inkább arról beszél, ami inspirálja, mintsem arról, amivel másokat bírál. Legalább legyél nyitott, ha nem akarsz a változás része lenni, mert az tagadhatatlanul megtörténik.
Boldog párizsi divathetet! Puszi, G.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Gigi HadidGigi Hadidmodell70cikk13galéria3videóMég több róla és Joe Jonas tényleg járnak

Ennyi. Ahogy októberi címlaplányunk, Taylor Swift mondaná: „haters gonna' hate”.

Neked mi a véleményed a testszégyenítésről?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!