Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

„Van combom, van fenekem” – üzeni Gigi Hadid a sértegetőknek

Europress
„Van combom, van fenekem” – üzeni Gigi Hadid a sértegetőknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szupermodell megunta, hogy a netezők folyton hibát keresnek rajta.

A hírességek nagy része úgy tesz, mintha testszégyenítő, gonosz kommentek nem is léteznének. Nos, Gigi Hadid nem tartozik közéjük. A legutóbbi New York-i és milánói divathét egyik legnagyobb sztárja szokatlan levelet publikált az Instagramon.

Olyan sokan írtak nekem elhamarkodott negatív kritikát ebben a hónapban. Igen, a közösségi médiában megfogalmazott ítélkezés azoktól származik, akiknek az esetek 99%-ában fogalmuk sincs róla, hogy miről beszélnek. Emberből vagyok, nem fogok hazudni: egy kicsit a lelkemre vettem a dolgot. Rádöbbentem, hogy ezen a ponton fontos újragondolni, hogy miért csinálod azt, amit csinálsz. Hogy mi az üzeneted. Hogy mit akarsz mondani.
Nem, nem ugyanolyan az alkatom, mint a többi modellnek a kifutón. Nem, nem hiszem magamról, hogy én lennék a legjobb bármelyik divatbemutatón. Igen, egyedi akarok lenni, de azt is tudom, hogy fejlődjöm kell. Nem, nem én vagyok az első milyen modell ebben a szakmában. Kitalálhatod fejben, hogy szerinted milyen vagyok, de valójában keményen dolgozom és biztos vagyok magamban. Akkor érkeztem, amikor a divatszakma készen állt a vltozásra. Én csak a munkámat végzem. Olyan testideált képveselek, ami korábban nem számított elfogadottnak a kifutón, és nagyon szerencsés vagyok, amiért a divattervezők, a stylistok s az újságírók is támogatnak. Tudom, hogy ilyen a divat, ilyen a művészet: sosem maradhat változatlan. 2015 van.

Olvasd el ezt is!

Ha te nem a hozzáértők egyike vagy, ne rajtam töltsd ki a dühödet. Igen, van mellem, van hasizmom, van fenekem, van combom, de nem kérek különleges bánásmódot. Beleférek a bemutató darabokba. Gonosz megjegyzésekkel nem lehet elérni, hogy változtassak magamon; hogy nemet mondjak a divattervezők felkéréseire, hogy részt vegyek a bemutatóikon; és pláne nem lehet megváltoztatni a tervezők rólam alkotott véleményét. Ha látni akarnak a bemutatóikon, hát ott vagyok, ha pedig nem, akkor nem vagyok ott. Ez ennyire egyszerű, és ilyen marad.
Ha neked ez nem tetszik, ne kövess, ne kísérj figyelemmel, mert én továbbra is itt leszek. Ha nem ilyen testem lenne, nem futhattam volna be ilyen karriert. Imádom, hogy szexi lehetek. Büszke vagyok rá. Korábban már mondtam, hogy remélem: mindenki eljut arra a pontra az életben, hogy inkább arról beszél, ami inspirálja, mintsem arról, amivel másokat bírál. Legalább legyél nyitott, ha nem akarsz a változás része lenni, mert az tagadhatatlanul megtörténik.
Boldog párizsi divathetet! Puszi, G.

Olvasd el ezt is!

Ennyi. Ahogy októberi címlaplányunk, Taylor Swift mondaná: „haters gonna' hate”.

Neked mi a véleményed a testszégyenítésről?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!